alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sports-bh’er til stor barm

 
[37]

Komfort fra første til sidste træningssekund: sports-bh'er til stor barm

Komfort er første prioritet, når sport skal være sjovt og udbytterigt. Nøglen til basiskomfort ligger i det inderste lag i form af undertøj. Enhver er bevidst om, at den forkerte BH kan spolere træningspasset. Især hvis du har en stor barm kan det skabe udfordringer under sport, men sports-bh’er til stor barm er heldigvis en sikker løsning. Hos adidas vil vi have alle kropsformer med på vognen og derfor byder vi på kollektioner med sports-bh’er i store størrelser. I den forbindelse er funktionalitet og pasform kodeordene. Ikke mindst takket være støtte de helt rette steder. Skålene er udviklet, så de på bedste vis holder brysterne på plads – også under sport i høj fart. Dermed kan du hoppe, løbe, bokse og strække ud med komforten intakt.

Et aktivt liv med stor barm

Udvalget med sports-bh’er til stor barm er innovativt gennemtænkt. Alle detaljer er strategisk sammensat, så du opnår støtte og komfort under træning. Stabiliserende indlæg sørger for ekstra stødabsorbering og de formstøbte skåle sikrer en naturlig pasform. Stor barm betyder mere vægt. Derfor byder sports-bh’er i store størrelser også på ekstra beskyttelse i form af polstring, som føles blødt mod huden. Justerbare stropper gør det tilmed nemt at indstille bh’erne præcis til din pasform. Elastan er en vigtig del af materialesammensætningen. Det betyder mere strækbarhed og fleksibilitet, så barmen ikke bliver hæmmet og fastlåst, men i stedet holdes komfortabelt på plads i takt med dine bevægelser.

Sport i alle intensiteter

Plus size kategorien er spækket med genanvendt polyester, så der tænkes i miljøbevidste baner. Sports-bh’er til stor barm er tilmed forsynet med AEROREADY-teknologi. Det betyder optimal fugtabsorbering og åndbarhed, så du kan holde barmen tør. Ofte er der påsat en lynlås på bh’erne, hvilket gør det nemt at få dem af og på. Dermed er banen kridtet op til sport med komfort!