alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sports-bh’er til stor barm

 
[37]
adidas by Stella McCartney TruePace High Support Plus Size sports-bh
adidas TLRD Impact Training High-Support Plus Size bh
adidas TLRD Impact Luxe Training High-Support Plus Size bh
Hyperglam Poweract Medium-Support Techfit Training bh (Plus Size)
Ultimate bh
adidas TLRD Move Training High-Support Plus Size bh
Ultimate Plus Size bh
CoreFlow Medium-Support Plus Size bh
adidas TLRD Move Training High-Support Plus Size bh
Yoga Studio Light-Support Plus Size bh
Believe This HEAT.RDY Plus Size bh
Studio Two-Tone Plus Size bh
Training Aeroknit Plus Size bh
Studio Plus Size bh
Light-Support Flower-Print Plus Size bh
Light-Support Flower Print Plus Size bh
adidas Aeroimpact Training Light-Support Plus Size bh
PureLounge Light-Support Plus Size bh
PureLounge Light-Support Plus Size bh
adidas Powerimpact Training Medium-Support Plus Size bh
Yoga Studio Light-Support Plus Size bh
Studio Two-Tone Plus Size bh
Studio Plus Size bh
Don't Rest Alphaskin Plus Size Padded bh
PureLounge Light-Support Plus Size bh
adidas Powerimpact Training Medium-Support Plus Size bh
Don't Rest Plus Size bh
Don't Rest Plus Size bh
Ultimate Plus Size bra
adidas Powerimpact Training Medium-Support Plus Size bh
Yoga Studio Light-Support Plus Size bh
CoreFlow Luxe Medium-Support Plus Size bh

Komfort fra første til sidste træningssekund: sports-bh'er til stor barm

Komfort er første prioritet, når sport skal være sjovt og udbytterigt. Nøglen til basiskomfort ligger i det inderste lag i form af undertøj. Enhver er bevidst om, at den forkerte BH kan spolere træningspasset. Især hvis du har en stor barm kan det skabe udfordringer under sport, men sports-bh’er til stor barm er heldigvis en sikker løsning. Hos adidas vil vi have alle kropsformer med på vognen og derfor byder vi på kollektioner med sports-bh’er i store størrelser. I den forbindelse er funktionalitet og pasform kodeordene. Ikke mindst takket være støtte de helt rette steder. Skålene er udviklet, så de på bedste vis holder brysterne på plads – også under sport i høj fart. Dermed kan du hoppe, løbe, bokse og strække ud med komforten intakt.

Et aktivt liv med stor barm

Udvalget med sports-bh’er til stor barm er innovativt gennemtænkt. Alle detaljer er strategisk sammensat, så du opnår støtte og komfort under træning. Stabiliserende indlæg sørger for ekstra stødabsorbering og de formstøbte skåle sikrer en naturlig pasform. Stor barm betyder mere vægt. Derfor byder sports-bh’er i store størrelser også på ekstra beskyttelse i form af polstring, som føles blødt mod huden. Justerbare stropper gør det tilmed nemt at indstille bh’erne præcis til din pasform. Elastan er en vigtig del af materialesammensætningen. Det betyder mere strækbarhed og fleksibilitet, så barmen ikke bliver hæmmet og fastlåst, men i stedet holdes komfortabelt på plads i takt med dine bevægelser.

Sport i alle intensiteter

Plus size kategorien er spækket med genanvendt polyester, så der tænkes i miljøbevidste baner. Sports-bh’er til stor barm er tilmed forsynet med AEROREADY-teknologi. Det betyder optimal fugtabsorbering og åndbarhed, så du kan holde barmen tør. Ofte er der påsat en lynlås på bh’erne, hvilket gør det nemt at få dem af og på. Dermed er banen kridtet op til sport med komfort!