alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Yoga sports-BH’er

 
[63]
1 / 2
Side:af 2

Yoga sports-BH’er: undertøj uden stillingsbegrænsninger

Hvad skal gode yoga sports-BH’er kunne? Sortimentet hos adidas har svaret, og du bliver ikke skuffet! Strækbarhed, åndbarhed og komfort er nøgleordene. Dyrk yoga på forskellige intensitetsniveauer og oplev, hvor stor betydning den rette BH har. Uanset yogadisciplin mærker du sveden pible. Men bliv endelig ved med dine åndedrætsøvelser, udstrækninger og opvarmninger. AEROREADY er teknologien, der holder dig tør, så din hud ikke bliver kold. Fortsæt ufortrødent dine performances, og mærk materialernes bløde bagsider, der kæler mod huden. Bæredygtige tekstiler gør deres til, at komforten stiger en ekstra tand. Genanvendt polyester er både nutid og fremtid hos adidas. Vi lader dig dyrke sport i naturens tegn, så emissioner reduceres på kloden. Opnå den rette kropstemperatur under hele sessionen. Yoga sports-BH’er med mesh-zoner de helt rette steder lader din barm ånde, så du målrettet kan dyrke den træning, der giver så meget indre ro og smidighed.

Yoga sports-BH’er: til kvinder, der (næsten) har alt

Din yogagarderobe er ikke komplet uden de rette BH’er. Letvægtsmaterialer kombineret med sømløse designs giver dig komforten til at udvikle dine performances. Hold barmen på plads med Techfit, der på komprimerende vis skaber stødabsorbering. Internationale yogastjerner er med ind over mange yoga sports-BH’er fra adidas, så du får det bedste fra den populære sportsform – afprøvet på øverste niveau. Du indstiller naturligvis selv din BH. Udtagelige indlæg, justerbare stropper og lynlås i front er nogle af de detaljer, der bidrager til den perfekte pasform, så du kan bruge dine yoga sports-BH’er igen igen i de rette stillinger. Brug din BH for sig selv som baselayer kombineret med yoga-leggings. Svedtransporterende teknologier og antibakterielle egenskaber holder din fleksible yogaoverdel lugtfri. Et farveudvalg af en anden verden venter dig. Selvfølgelig med adidas-logoet som kronen på værket, der garanterer højeste kvalitet. Smalle eller brede stropper? Du vælger selv, hvor meget eller hvor lidt støtte, du har behov for.