alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Pink · Sports-bh'er

 
[12]
Aeroimpact Training Light-Support Techfit bh
adidas Powerimpact Training Medium-Support Plus Size bh
Poweract Training Medium-Support Hyperglam bh
Powerimpact Training Medium-Support bh
Everyday Light Support amme-bh
adidas Purebare Light-Support bh
Hyperglam AEROREADY Training Light-Support Workout bh

Pink sports-BH’er: en farve lige til yndlingslooket

Den ultimative girly farve på din BH. Pink er romantisk, uskyldig og feminin på samme tid. Pryd dit outfit med en pink BH til sport, der udstråler positive vibes. Du får naturligvis mere, end det æstetiske islæt. Funktionaliteten er i top, så du kommer komfortabelt ud af ethvert træningspas med din barm perfekt holdt på plads, så du er fri til at udfolde dig. Techfit med kompressionspasform og komfortabel støtte virker positivt mod vibrationer, så forstyrrelser og træthed i barmen mindskes under sport. Pink sports-BH’er med AEROREADY er din vej mod en tør træning. De fugtabsorberende stoffer får sveden af vejen, så din træning kan fortsætte i højeste gear. Du vil elske de formstøbte skåle og mesh-indsatserne, der tilsammen højner ventilationseffekten og komforten yderligere. Sports-BH’er i pink er for sig selv en bonus på en hed træningsdag sammen med et par højtaljede tights, eller under flere lag sportstrøjer, når kulden melder sig. De velsiddende BH’er er fast inventar året rundt – uanset træningsintensitet.

Pink BH’er til sport – hold stilen til træning

Lyserød i alle afskygninger. Du vælger selv din favoritnuance. Skalaen spænder vidt fra lyse til mørke toner i yderst appetitlige varianter. Læg yderligere et lag på dine pink BH’er til sport med bæredygtighed i fokus. Genanvendte materialer er nutidens agtpågivenhed og en fremtidssikring med resursereducering. Du bliver i hopla med din pink sports-BH på kroppen. Dansegulvet kan indtages med komfort, og håndboldbanen er et festfyrværkeri af energi. Feminine udskæringer på ryg og bryst løfter din BH op på et fleksibelt niveau. Dermed kan du bruge den til både sport og hverdag. Den lækre kvalitet og blødhed er vanedannende mod huden. Den er tilpasset med elastan for strækbarhed, som lader overkroppen dreje problemfrit i de krævende positioner. Pink sports-BH’er er essentielle baselayers, der på alle punkter lever op til dine træningskrav.