alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sports bh til børn

 
[13]

Fri bevægelighed og komfort i en adidas sports bh til børn

adidas' udvalg af sports bh'er til børn er lavet med samme snilde som voksenstørrelserne. En sports bh skal først og fremmest være komfortabel og give den korrekte støtte, især når de unge går på opdagelse i sportens verden. Vi matcher børnenes energi hele dagen med vores fugtabsorberende AEROREADY stof. Det holder kroppen tør hele dagen og matches nemt med resten af vores sports kollektioner. De indgår også nemt i den sporty hverdagsgarderobe.

En adidas sports bh til børn bidrager til en mere bæredygtig fremtid

Siden 2020 har halvdelen af vores kollektioner indholdt bæredygtige og genanvendte materialer. Dette har vi valgt at gøre, fordi vi ønsker at skabe slidstærke performance materialer, som ikke bare styrker den unge atlet, men også deres fremtidige jord. Vores sport bh til børn i det funktionsdygtige Primegreen-materiale, er lavet af genanvendt polyester. I kombination med en formsyet silhuet, skaber vi sport's bh'er som støtter dit barns energiske bevægelser, som fungerer til både hverdag og sport.

Optimal støtte og spændende designs

Det er essentielt for børn, at de ikke skal holde fokus på deres tøj når de dyrker sport. Det skal støtte deres performance og lade dem udtrykke deres unikke personlighed. Sports bh'er med mesh-paneler, øger åndbarheden og fleksibiliteten. Junior-modellerne kommer i flere forskellige farver og i spændende designs. Fra de klassiske sorte versioner med bryderryg, til den formsyede, rundhalsede sports bh med fedt colorblock design. De er nemme at sammensætte med deres yndlingstights for et outfit, som er en forlængelse af deres naturlige nysgerrighed og fantasifulde sind. Vores nyeste teknologier øger sports bh'ernes ydeevne, hvilket øger både sikkerhed og holdbarhed. Det gør underværker for træningen, at træne i en sports bh, som minimerer brystets bevægelser. Derfor er det værd at bruge tid på, at finde den perfekte pasform.