alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Røde sports bh'er

 
[6]

Røde sports bh'er som inspirerer dig til bevægelse

Hvad er din stil? Er den sporty, afslappet, edgy eller retro-cool? Ligegyldigt hvordan du udtrykker dig mest autentisk, så er den røde farve en tidløs klassiker, som passer ind i enhver garderobe. Vi har givet nogle af vores mest populære og klassiske styles en update, så du får klassisk adidas stil og komfort i kombination med optimal komfort. Vores røde sports bh'er bevæger sig med din krop og støtter alle de vigtige steder. Der er ingen begrænsninger, kun nye udfordringer at mestre.

Omskriv reglerne i røde sports bh'er fra adidas

Hos adidas omskriver vi gang på gang reglerne, fordi de skal passe til dig. Du lader dig ikke begrænse, men ønsker at skubbe grænserne for, hvad der er muligt. Med vores nyeste teknologier, sømløse designs og alsidige looks findes der også en sports bh til dig. Kompressionspasformen er til dig, som har brug for ekstra støtte ved ekstra intens bevægelse og sport. Power mesh giver elastiske sømme, for ekstra holdbarhed og fleksibel pasform. Hvis du har brug for yderligere støtte, skal du vælge en variant med stabiliserende front-stroppe. adidas AEROREADY teknologi holder din krop tør hele dagen og hjælper med at regulere kropstemperaturen.

Tag passionen med dig i alt hvad du gør

Den røde farve er ikonisk, og du finder mange spændende nuancer af denne tidløse klassiker. Den symboliserer passion og styrke, og inspirerer dig til at yde dit maksimale hver eneste dag. Varianter med udtagelige pads gør det nemt for dig at justere både silhuet og pasform. Bevæg dig gnidningsfrit til flow yoga, giv ekstra gennemslagskraft til boksning og sæt nye rekorder til styrketræning eller på din løbetur. adidas sports bh'er støtter dine mål og drømme, så du kan holde fokus på det vigtigste: At leve dit bedste liv, alle dage.