alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Kvinder · Sort · Løb · Sko

 
[182]
1 / 4
Side:af 4

Ultimativ støtte og støddæmning iført sorte løbesko til damer

Hastige skridt, der bryder stilheden fra de betagende omgivelser. Det er her, du hører hjemme. I fuld færd med at tilbagelægge nye distancer i alt fra svært til let terræn. Giv dig hen og giv dig fuldt ud. Den lette og spændstige Boost-mellemsål returnerer energi i takt med at du bruger den. Sublim støtte med de gavmilde egenskaber, der gør det muligt og lettere at slå dine rekorder på løbestierne. Stød afværges og reduceres med sorte løbesko til damer tilsat absorberende effekter i Lightstrike-mellemsålen. Kom ud på løbestierne iført disse lækre løbesko og find eller genfind løbeglæden. adidas er med dig hele vejen.

Opdag nyt terræn med stabiliserende og skridsikre sorte løbesko til kvinder

Der er intet der glider og spænder ben for dig med en skridsikker ydersål af Continental™ Rubber. Tilsæt denne til din performance, og du bliver flyvende iført sorte løbesko til kvinder. Optimeret trækkraft og fuld power leveret til dine skridt, mens Torsion System aktivt går ind og skaber stabilitet i hver en bevægelse. Det via den skelsættende mellemsål, der skaber symmetri mellem hæl og forfod, så du får selvsikre skridt og blødere landinger iført dine sorte løbesko til damer. Strækbar mesh-overdel og sømløs Primeknit er de skelsættende opskrifter på sublimt fit. De fleksible overdele omfavner dine fødder på komfortabel og smidig vis. Alt det så du efterlades med sorte løbesko til damer, der ej skal gås til. Perfekt pasform fra første møde.

En alsidig og elegant hverdagssko til træning og bybillede

Stilet, dæmpet og elegant. Det klassiske farvevalg og de lige linjer tilføjet adidas' sorte løbesko til damer harmonerer med alt fra parkens stier til byens gader. Det betyder en alsidig løbesko, der uden større anstrengelser bringer dig fra træning videre til hverdag og bybillede. De historiske 3-Stripes følger dig i hver en bevægelse, og det er uanset hvor dit træningsprogram fører dig hen.