alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Snørebånd til fodboldstøvler

 
[292]
Fodbold Lilla Copa Mundial 21 Firm Ground støvlerFodbold Lilla Copa Mundial 21 Firm Ground støvler

Copa Mundial 21 Firm Ground støvler

Fodbold

1 / 7
Side:af 7

adidas snørebånd til fodboldstøvler giver dine fødder ektra kant og sikkerhed

Ingen ved faktisk, hvornår snørebåndet første gang blev introduceret. Noget indikerer faktisk, at snørrebånd er ligeså gamle, som skoen selv. Dette betyder, at teknologien er vokset med skoens udvikling, og vi har haft mange år til at skabe de perfekte lukninger og metoder til at snørre vores sko, så de sidder perfekt. adidas snørebånd til fodbold har gjort præcist det; udviklet sig med vores kendskab til fodboldspillerens unikke behov. Fodboldskoen er nemlig noget helt særligt. Gummiforstærkningerne skal kunne bide sig fast på både underlag og bold. Vristen skal kunne støtte op om de mange vrid, og samtidigt med alt det skal den være komfortabel og sidde som en sok om foden. Dette gør den kun, hvis den har den rigtige lukning.

Find de rigtige snørebånd til dine fodboldstøvler

Når du spiller fodbold, skal du altid være opmærksom på, at intet må komme i vejen for dine bevægelser. De skal derfor ikke være for lange, da det vil kræve flere bindinger for at holde dem fast. De skal gerne have ekstra greb og gerne være flade, så du kan være sikker på, at de sikrer, hvor de skal. Snørebånd til fodboldstøvler er nemlig ligesom dig; noget helt unikt. Her hos adidas tilbydes alle vores fodboldsko og -støvler med snørebånd, som er skabt præcist til den valgte støvle. Vil du gerne vise lidt ekstra af din sprudlende personlighed på banen, så kan du vælge at skifte dem ud med nogle, som har lidt ekstra farve eller sjove prints. Det gør det nemmere at vise din stil og risikovillighed på banen. Vælger du en sko med en flad profil, vil du blive glad for at bruge smalle og korte snørrebånd, da lukningen holder bedst, hvis den bliver gjort inde i selve støvlen.