alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af fodboldstøvler

 
[178]
Kvinder Fodbold Sort Predator Mutator 20.3 Low Firm Ground støvlerKvinder Fodbold Sort Predator Mutator 20.3 Low Firm Ground støvler

Predator Mutator 20.3 Low Firm Ground støvler

Kvinder Fodbold

1 / 4
Side:af 4

Få det ultimative forspring med adidas’ udsalg af fodboldstøvler

Hos adidas overlader vi aldrig noget til tilfældighederne. Derfor er alle vores fodboldstøvler lavet med øje for detaljen og mange års kendskab til fodboldspillerens unikke behov og bevægelsesmønstre. I vores store udsalg af fodboldstøvler kan du få et ekstra forspring. Det er ikke snyd, det er smarte teknologier og Trefoil-dedikation. Vores overdele i Primeknit omfavner din fod og sikrer optimal pasform. Vores fodboldsko er lavet så lette som overhovedet muligt, så intet holder dig nede. Åndbarheden er i top, komforten i højsædet. Du er klar, når fløjten lyder!

Hold fokus på målet med adidas’ outlet af fodboldstøvler

Vores fodboldstøvler er lavet med ydersåle i sprøjtestøbt TPU. Denne teknologi støtter op om fodens naturlige fleksibilitet og bevægelser. I kombination med de nyskabende 3D-hæle får du overlegen stabilitet. For en ekstra følelse af jordforbindelse og selvsikkerhed får du ankelstykker med ekstra støtte. Den lav Clawcollar-kant holder foden fast i støvlen. Intet skal stå i vejen for dig. Målet er lige foran dig. De rigtige støvler, skal føles som en forlængelse af dig. Du er kompromisløs, og det skal dine sko også være. Det store outlet af fodboldstøvler sørger for, at du står klar til kamp. Vores åndbare materialer sikrer optimal komfort og støvler, som holder længere.

Unikke fodboldsko, fordi ikke to creators er ens

Din spilleruniform står skarpt. Du er trukket i dine fodboldstrømper og sætter nu foden ned i dine sko. Du står knivskarpt og er klar til at tage modstanderne med storm. I adidas’ udsalg af fodboldstøvler skriver du dig ind i en lang fodboldhistorie – og den er med dig. Når du står på banen og viser verden dine 3-Stripes-vibes, vil ingen være i tvivl om din dedikation til sporten og sejren. Du skal ikke holde dig tilbage. Sejren er lige foran dig.