alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

DEN NYE X SPEEDFLOW

X

 
[149]

FÅ GRATIS GMR

Shop de nye Meteorite Pack-fodboldstøvler, og få GMR gratis. Tilføj begge produkter til din indkøbskurv, og brug koden GMRGIFT ved kassen.
Spil med tankens hast med den nye X Speedflow. Støvler skabt til en ny slags fart udviklet i samarbejde med nogen af verdens hurtigste spillere.
Fodbold Rød X SPEEDFLOW+ AGFodbold Rød X SPEEDFLOW+ AG

X SPEEDFLOW+ AG

Fodbold

1 / 4
Side:af 4

Bring fart og selvtillid til dit spil med adidas X

Træd ud på banen iført ny selvtillid, fart og boldkontrol. adidas X er skabt til at transformere og kanalisere din energi, så du kan indtage banen i et hæsblæsende tempo. Et ultralet design kombineret med en 3D-støbt hæl lader dig flyve hen over banen med bolden klistret til fødderne iført en pasform, der på støttende vis låser foden fast. Intet er overladt til tilfældighederne med den sømløse konstruktion, der omfavner din fod på sok-lignende vis og åbner op for eksplosive bevægelser. Det forenet med en lav Clawcollar-kant, der bringer støtte og fastlåsende fornemmelser til din ankel. Du får ultimativ stabilisering med den fastlåste følelse.

adidas X er lig øget boldkontrol og sublimt fodfæste

Let ydersål i TPU tilsat adidas X leverer et solidt fodfæste på banen, så du kan stå fast, når det trækker op til storm og for alvor gælder. Giv dine modstandere kamp til stregen, når du folder dig ud i et par revolutionerende adidas X med eller uden snørelukning. Ultratynde Speedmesh-overdele giver sublim føling med bolden, så du kan drible selvsikkert forbi rivalen for derefter at sparke bolden sikkert i mål. Tilfør din sport en teknisk konstrueret fodboldstøvle, der løfter din formåen og sætter nye rammer for dit spil. Yd dit maksimale med en stabil og fleksibel sko, der har din performance for øje.

Modige designs vender sukkende blikke

Suppler din spilleuniform med et par adidas X i en række skelsættende designs, der ikke viger fra de modige farver og skarpe linjer. Folk vender sig og ser sukkende din vej. Lad dem blot iagttage dig, mens du selvsikkert viser dine nye tricks frem iført et par trendy adidas X. Støvlens legendariske 3-Stripes indskriver dig i en trendsættende historie. Gennem årtier har adidas revolutioneret måden, vi tænker sport.  

*Dette er et tidsbegrænset tilbud til og med 31/08/2021. Rabatkoden er gyldig flere gange til brug på ordrer aflagt på vores lokale adidas.dk på indenlandske ordrer kun. Tilbuddet er eksklusive leveringsomkostninger, gælder ikke tidligere køb og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder. Der kan være andre undtagelser, og de vil være anført som undtagelser på adidas.dk. Ved returnering eller annullering af din ordre henvises du til siden "Returnering" i vores Support-afsnit på vores lokale adidas.dk.