alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

NÅ LÆNGERE SAMMEN

Selvom nogle frygter forskelle, ser Thiago Alcântara, hvordan de beriger livet og fodbolden.

EN NATURLIG FORBINDELSE

Thiagos kærlighed til fodbold udtrykkes på den måde, han spiller på, og det er en kærlighed, der startede i hans tidlige år. "Forbindelsen jeg har i dag har til en bold begyndte, da jeg som barn sov med en bold ved min side, gik i skole med en bold, hele tiden ville spille fodbold," forklarer han.

PÅVIRKNINGERNES SMELTEDIGEL

Thiago har altid været inspireret af sin fars bedrifter. "Da jeg så min far vinde VM, ville jeg selv begå store bedrifter." Og efter at være flyttet til Spanien i en ung alder, blev Thiago introduceret til en ny påvirkning, der formede hans spil. "De forskellige sportskulturer, såsom brasiliansk og spansk fodbold, har haft en stor indflydelse på mig fra en ung alder," husker han.

THIAGOS TURNERINGSUDVALG

AT LÆRE RESPEKT

Thiags tidlige oplevelser på fodboldakademier lærte ham den respekt for spillet – og andre – som han stadig har i dag. Han tænker over den tid og siger: "Vi spillede den type fodbold, som det første hold også spillede. Vi spillede på samme måde, med samme filosofi, med samme respekt for spillet."

"Når du ser forskelle, kan du se og nå nye mål. Du ser ikke længere grænserne. Du kan tilhøre mere end bare et stykke land."

Thiago Alcântara

Thiagos baggrund har lært ham at værdsætte forskelligheder og udvikle sig som spiller og person. "Jeg tror, det handler om at lære noget," fortæller han. "At have et åbent sind er det vigtigste, når det kommer til at lære af forskellige kulturer, så du kan forstå hvad, der er vigtigt." Ifølge Thiago går denne anerkendelse af forskellige påvirkninger hånd i hånd med selve fodboldens karakter, hvilket giver forskellige typer spillere mulighed for at opnå mere. "Fodbold accepterer forskelligheder og giver os et sted, vi hører til. Og når vi tror på det samme, kan vi se flere muligheder for at gro som mennesker sammen."

STÆRKE FARVER, STÆRKE AMBITIONER

"At vinde UEFA EURO 2020™ med Spanien ville være en drøm gjort til virkelighed," siger Thiago. Hans bidrag til turneringen vil uden tvivl blive formet af hans unikke blanding af indflydelser. "Min families hjemland og iblandet ingredienserne fra landet, hvor jeg er født, har gjort mig til den, jeg er for Spanien."

STÆRKERE SAMMEN

Det kræver meget at blive en fodboldspiller så dygtig som Thiago. Og han ville være den første til at indrømme, at hans vej til fodboldtinderne er styrket af folk og steder, han har mødt på sin vej.

"Sammen når vi længere. Fodbold accepterer forskelligheder og giver os et sted, vi hører til."

Thiago Alcântara