alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbetøj med reflekser

 
[448]
Pris
87 kr. - 2.299 kr.
872299
1 / 10
Side:af 10

Føl dig tryg i de mørke timer iført løbetøj med reflekser

Lev et liv uden begrænsninger. Bevæg dig frit, når det passer dig. Træn på alle tider af døgnet og hele året rundt, også når mørket har lagt sig som et tungt tæppe over landskabet. adidas løbetøj med reflekser er serien, der skaber synlighed og øget sikkerhed i de mørke timer. Den kraftige 360-graders reflektering tilføjet bukser, skulder og bryst gør det muligt for dine medtrafikanter at spotte på dig på stier og veje. Lad ikke mørket stoppe dig. Føl dig tryg og sikker, når du færdes i trafikken. Alt det ved at iføre dig tøj med et par skarpe og iøjnefaldende reflekser.

Træn igennem på lune aftener med reflekterende tøj til løb

Bliv klar til lange løbeture på årets lune aftener med korte, komfortable shorts fremstillet med justerbare taljer, der giver mulighed for at tilpasse pasformen og øge komforten. Du er unik. Det skal dit løbetøj med reflekser selvfølgelig afspejle og understrege. Åndbare, lette toppe og T-shirts med fugtabsorberende AEROREADY og ventilerende mesh-indsatser på ryggen fuldender refleks-looket og komforten på de varme dage. Dermed kan du nyde lange løbeture på smukke forårs- eller sommeraftener vel vidende, at du er fuldt ud synlig. Hop i et par støddæmpende løbesko med refleksdetaljer for et helstøbt og sikkert look.   

Fuld synlighed, vejrbeskyttelse og fugthåndtering på årets kølige dage

Til løb i koldt vejr hjælper vi dig på vej med lange ærmer, vandafvisende overdele, bløde rullekraver og isolerende COLD.RDY teknologi, som samtidig håndterer fugt, så du kan føle dig godt tilpas. Sved er unægteligt en del af intens træning og løbeture. Denne teknologi forhindrer sveden i at blive en gene. Huller til tommelfingrene holder dit løbetøj med reflekser på plads, så ærmerne hverken kryber op eller ned. Din komfort bevares med lange leggings tilføjet et tætsiddende fit og formsyede ben. Bliv klar til løbeture i mørke og kulde iført adidas løbetøj med reflekser.