alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løb · Indendørssko · Sko

 
[11]
Atletik Hvid Adizero XCS TME skoAtletik Hvid Adizero XCS TME sko

Adizero XCS TME sko

Atletik

Løb Hvid Adizero Pro BM skoLøb Hvid Adizero Pro BM sko

Adizero Pro BM sko

Løb

Mænd Atletik Hvid Adizero XCS skoMænd Atletik Hvid Adizero XCS sko

Adizero XCS sko

Mænd Atletik

Indendørsløbesko med pigge – en nødvendighed til den gode start

Bip, bip og bang! Du kender de velkendte lyde fra stadions, hvor atletikstjerner kæmper om podiepladserne. Træn dig op mod bedre løbetider i et par indendørsløbesko med pigge. De syntetiske underlag på gulvet er skabt til, at dine pigsko kan bide sig godt fast. Kom videre fra indledende heats, og stil efter semifinaler og finaler. Dine indendørsløbesko med pigge er en del af looket, som får dig på rette vej. Ultralette materialer sikrer dig et eksplosivt afsæt. Ydersåler med indlagt sprintplade gør, at du nærmest er stukket af, inden startpistolen har lydt. En fastlåst og ergonomisk følelse om fødderne efterlader ingen unødvendig spildplads, men holder dem optimalt på plads. Forstærkede snørebånd og velcroluk lader ikke skoene rokke sig ud af stedet, når du er i fart. Der er dømt velsiddende fodtøj med stigende snudeskaft, som med de helt rette konturer og rullebevægelser får dig bedst fra start.

Løbesko med pigge: ingen slinger i valsen

Ligeud distancer med kraftfulde spurter på kort tid og få meter. Det er ren adrenalinrus, når du går ned i position, og præstationen afgøres i løbet af ganske få sekunder. Drag fordel af overdele med netbelægning, så du i kampens hede får glæde af ventilationen. Selv på en indendørs løbebane med jublende tilskuere og godt med varme holder dine fødder sig tørre, så du står distancen. Løbesko med pigge lader dig indtage hallens sjove discipliner, om det er sprint, hækkeløb eller noget tredje. Dine kraftfulde løbesko er et monster på de stærke baner. Formernes lynende designs er garant for et affyringsmissil, der giver dig de bedste forudsætninger for personlige rekorder. Strategisk placerede pigge under forfoden kombineret med knopper videre ned langs sålerne giver dig en skridsikkerhed som fra en anden verden, mens de skarpe farver er blikfang for dommere og tilskuere, når du kommer susende forbi med teknikken og fodtøjet i orden.