alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løb · GORE-TEX · Sko

 
[18]

Tørre fornemmelser, der varer ved med beskyttende GORE-TEX® løbesko

Dårligt vejr og vådt terræn er ingen hindring i et par beskyttende GORE-TEX® løbesko med sublime vandafvisende funktioner. Perfekte til dig, der for længst har fået øjnene op for den givende og udfordrende verden inden for trail-running. Med membraner og overdele af mesh tilsat GORE-TEX® holdes dine fødder tørre fra første til sidste skridt. Det unikke vandresistente finish og den skelsættende teknologi har taget udendørsbeklædning og fodtøj til et nyt og højere niveau. For sublim komfort i vådt og mudret føre.

Skader afværges iført GORE-TEX® løbesko

Trail-running er en fysisk krævende sport, der stiller krav til din påklædning. Kombiner dine vandafvisende GORE-TEX® løbesko med et væld af nyttige funktioner. Boost er den spændstige og revolutionerende mellemsål, som gavmildt returnerer energi for hvert skridt, du tager under din løbetræning. Før du ved af det, er du nået i mål med dagens distance. Sublime støddæmpende egenskaber med EVA-mellemsål, der hjælper dine led og knæ. Skader og gener afværges med de beskyttende teknologier.

Stå fast i glat føre med skridsikre GORE-TEX® løbesko

Optimer dit fodfæste og få en langt bedre føling med underlaget ved at tilføje dine GORE-TEX® løbesko en ydersål af skridsikkert Continental™ Rubber eller Traxion-ydersål. Nu har du ingen grund til at frygte trail-udfordringer som løse sten, skarpe sving og glat underlag. Du står fast med de skridsikre såler, som samtidig yder maksimal trækkraft. Fuld selvtillid og kontrol til dine skridt og foretrukne løbedisciplin.

Unik og kompromisløs tilgang til design og pasform

Et soklignende fit, der griber komfortabelt om din fod og efterlader dig med en GORE-TEX® løbesko, som smyger sig til foden og støtter op om alle de rette steder. Et unikt design og klassisk farvevalg, der harmonerer med naturens betagende omgivelser. Ingen kompromisser. Fuld opbakning til din sport og de krævende omstændigheder.