alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Pureboost til kvinder

 
[10]
kollektion
Pris
629 kr. - 999 kr.
629999

Bliv en del af den energireturnerende Boost-familie med Pureboost til kvinder

adidas Pureboost til damer er en del af den spændstige og lette Boost-familie, som har revolutioneret løbeture og gadebilleder siden lanceringen i 2013. Den slående energireturnerende mellemsål og teknologi har taget verden med storm. Aldrig før har vi været vidne til et stykke fodtøj, der så gavmildt komprimerer og frigiver energi i takt med, at du finder vej gennem hverdag og træning. Denne feature har gjort Pureboost adidas til damer til en yndet klassiker blandt alle, der elsker at brænde igennem og mærke kroppen arbejde på løbestierne.

adidas Pureboost til damer lader dig stå fast og træde fra med ny energi

Du er i fuld færd med at lægge kilometrene bag dig. I takt med, at du puster ud og sætter det ene ben foran det andet, frigiver tusindvis af minimale kapsler i mellemsålen nye mængder af energi. Løb hurtigere. Længere. Alt det som resultat af den ekstra mængde energi leveret af dine Pureboost til kvinder. Stå fast i vådt føre med en kraftig ydersål af Continental™ Rubber. Det stærke gummi sørger for fuld kraft til dit afsæt, så du kan tage fra med selvsikkerhed og ny energi.

Støttende greb og trendy designs til løb og hverdag     

Mellemsål og ydersål på plads med et par Pureboost til kvinder. Ligeså er der styr på pasformen via overdelen af sømløs tekstil. Denne smyger sig om din fod på behagelig vis og efterlader dig med en soklignende pasform, der støtter op og skaber et fast greb om din fod. For selvsikre skridt, der ved, hvor de vil hen, er der ingen vej uden om Pureboost adidas til damer. Et lækkert og trendy design fuldender oplevelsen og lader dig tilsætte dine løbesko hverdagen og lege med udtrykket. Moderigtige farver og skarpe looks går hånd i hånd med hverdagens outfits.