alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbetrøjer til kvinder

 
[27]

Forkæl dig selv med en lækker sweatshirt og AEROREADY og CLD.RDY-teknologierne, som holder dig varm på farten. Skal du også holde samvittigheden ren, kan du finde PRIMEGREEN, som er højtydende genanvendte materialer.

adidas løbetrøjer til kvinder- til kolde og varme dage

De tynde løbetrøjer til kvinder kan du bruge på dage, hvor du vil beskytte armene mens det er lunt nok til, du hurtigt løber dig til varmen. Dér er trøjen et let og luftigt ekstra lag, som får dig i gang. Er det køligere udenfor, kan en tykkere sweatshirt give dig beskyttelse og fri bevægelighed, mens detaljer som fugtabsorbering og hul til tommelfingrene for ekstra varme gør turen til en behagelig oplevelse. Og er du mest til hygge og bløde materialer, kan du snuppe en oversize trøje og droppe løbeturen, mens du bare nyder trøjen i stedet.

Lad din personlighed skinne igennem?

Du kan få løbetrøjer til kvinder i mange forskellige farver og designs. Den ene dag kan du sige hej til verden med fuld knald på farverne, mens du næste dag kan vælge en dæmpet farve og fokusere på dig selv i fred. Der er modeller med smarte og gennemtænkte detaljer som reflekser, lommer, ekstra beskyttelse i halsen og til hænderne, og du er sikker på altid at have en optimal samarbejdspartner med en sweatshirt fra vores udvalg.

Ud i naturen med sweatshirt på

Det er dig, der er i kontrollen på løbeturen både når du løber på asfalten, i en park eller i skoven på smattede stier. Du kan være tryg ved kvaliteten af din sweatshirt, der luner, når du har brug for det, og som hjælper dig med at komme af med sved og fugt, når det er nødvendigt. Det er kort sagt en uundværlig ven på løbeturen. Og det bedste er, at du selv kan vælge, hvordan den ven skal se ud, og hvilket humør din sweatshirt skal understøtte og udstråle.