alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbesokker til dame

 
[35]

Det hele starter ved begyndelsen med adidas løbesokker til kvinder

Når du spænde skoene på, og gør dig klar til at ligge kilometer bag dig, så er det vigtigt, at du er iklædt de rigtige sokker. Løbesokker til kvinder skal være lavet i det rigtige materiale, da de skal være åndbare og sikre dine fødder optimal komfort. Sokkerne skal passe ned i løbeskoen, og derfor spiller deres fit en vigtig rolle for din komfort, når du skal på løbetur. Vores udvalg af løbesokker til kvinder tilbydes i flere forskellige pasformer, så det er nemt for dig at vælge dem, som passer bedst til din løbestil. Vil du have et par sokker, som sidder helt tæt om fødderne, kan du med fordel vælge kompressionssokker.

Løbesokker til kvinder med teknologisk fit og åndbart materiale

Åndbarheden er afhængig af, hvilket materiale sokken er lavet af. adidas bruger lette materialer, som ikke bare lader dine fødder ånde, men som også giver sokker, som transporterer sveden væk fra fødderne, hvilket hjælper dem med at holde en behagelig temperatur. adidas’ egen Techfit-teknologi giver ekstra kompression under fødderne, så de bliver siddende behageligt under fødderne for hvert et skridt, du tager. Anti-skrid-funktionen omkring sokkernes åbning giver dig løbesokker til kvinder, der bliver siddende hvor de skal. For ekstra støtte og beskyttelse mod stød fra føddernes møde med jorden tilbydes versioner med ekstra støddæmpning under fodsålerne.

Udtryk din personlige stil helt ned i tåspidserne

De fleste løbesokker tilbydes i grå, hvide og sorte versioner, men vi vil gerne have, at du skal kunne udtrykke dig præcist, som du har lyst til. Derfor byder vi på løbesokker i både de klassiske basisversioner og sokker med kant, så de kan tilpasses alle looks og personlige udtryk. Vores sokker i ECONYL®-garn er lavet af genanvendt fiskenet og nylon, der giver dig en mere bæredygtig, komfortabel og slidstærk sok.