alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fodboldshorts til kvinder

 
[51]
1 / 2
Side:af 2

Fodboldshorts til kvinder: gang i fodboldstængerne!

Fodbold, soccer, football; spillet med den runde læderkugle er international og kan samle folk som intet andet. Fodboldshorts til kvinder får dig ud på grønsværen som en del af fællesskabet, så du kan sparke kasser ind med komfort på kroppen. Oprethold tørhed på huden med AEROREADY™, der er den svedtransporterende funktion, som leder fugt væk, så dit fodboldklima forbliver behageligt. Knælang, lårkort eller ekstra kort? Fodboldshorts til kvinder er skabt til alle sæsonerne samt til både indendørs eller udendørs brug. Når først du har fodboldsokkerne på plads, så starter kampen. Vis din støtte til dine favorithold med grafik og logoer, så du kan spille bold i tøj, der ligner de professionelles fra de bedste klubber og landshold. Hold dine shorts perfekt på plads før, under og efter træning med brede taljeelastikker, der tilpasser sig din unikke form og skaber fleksibilitet ved hver en bevægelse. Kombineret med elastan i materialerne kan du sparke løs og drible afsted med bevægelsesfrihed.

Fodboldshorts til kvinder: en sportslig succes starter ved outfittet

Letvægtsmaterialer med praktiske detaljer. Fodboldsshorts til kvinder er fyldt op med veldesignede elementer. Refleksdetaljer lader dig blive set med ekstra sikkerhed, mens dybe lommer komfortabelt lader dig opbeve uundværlige småting. Bæredygtighed direkte på dine shorts. Det er muligt via vores Primegreen- og Primeblue-teknologier, hvor genanvendte materialer anvendes under fremstillingen – alt sammen for at minimere emissioner og ressourceforbruget. Vi samarbejder og sponsorerer stribevis af professionelle fodboldhold. Det giver os en viden og indsigt om produkterne og muligheden for at afprøve dem på topniveau. Derfor får du fodboldshorts til kvinder, der kan begå sig på ypperste plan. Brug også dine shorts uden for banen. Mode og funktionalitet forenes på bedste vis, så du kan få konstant glæde af de korte bukser. Vær inspirator for kvindefodbold i shorts til formålet. Træk blot i hjemme- eller udebaneshorts, og vis omverdenen, at du står for kvalitet ned til mindste detalje.