alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

UltraBoost · Sneakers

 
[158]
1 / 4
Side:af 4

Innovation inden for bevægelse med UltraBoost sneakers

adidas UltraBoost mellemsål sender den energi, du bruger, lige tilbage til dig. Sålen sikrer præcision grundet de innovative Tailored Fiber Placement syninger, en teknologi, som sikrer sublim pasform og komfort. Du får både fleksibilitet og komtrol i én enkelt innovativ sko. Den ikoniske hælform gør UltraBoost til en sneaker som fanger øjet. Flere års forskning og udvikling ligger til grund for denne skønne mellemsål. Den består af tusinder af pellets sat sammen ved brug af damp. Den sætter en helt ny standard for sportssneakers og vi har indkorporeret den i flere af vores kollektioner. Fra hverdags sneakers, til baseball- og løbesko.

Fremtiden er her med UltraBoost trainers

Den innovative mellemsål er blevet testet af NASA-astronauter. Mange eksperimenter har allerede hjulpet os med at udvikle vores mellemsål, hvilket gør den endnu bedre for atleterne på jorden. Skoene med denne innovative mellemsål kommer i flere forskellige silhuetter og med en bred palette af sportsgrene i tankerne. I kombination med vores Primeknit upper får du en fleksibel sko, som booster din energi og støtter din fods naturlige bevægelser.

Ny dag, nye udfordringer

Brug dagen effektivt og gør den til den bedste hidtil. Vores performance UltraBoost sneakers er lavet med en utrolig præcision og mange års viden om atleters behov. Vil du have Boost sålens returenergi med på din løbetur, men samtidig også stå fast mens du løber derudaf, så vælg en løbesko med den innovative Continental™ Rubber ydersål, som giver dig overlegent greb på alle overflader. Vælg en sko til dine behov og i en farve, som afspejler din personlige stil. Fra grøn til afdæmpet grå og alt derimellem. Det kontrasterende 3-Stripes langs siden viser din dedikation til sporten og giver dig inspiration til at gå dagen i møde med fornyet energi og optimal komfort.