alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

adidas Ultraboost udsalg

 
[29]
ULTRABOOST_20
Ultraboost 20 sko
Ultraboost 21 x Parley sko
Ultraboost 20 sko
ULTRABOOST DNA
Ultraboost COLD.RDY Lab sko
Ultraboost Limited Edition sko
Pharrell Williams Ultraboost DNA sko
Ultraboost 20 Explorer sko
Ultraboost 5.0 DNA sko
Ultraboost BM sko
Ultra 4D sko
Ultraboost 21 sko
adidas by Stella McCartney Ultraboost 21 sko
Ultraboost 19 sko
Pharrell Williams Ultraboost 20 sko
Ultraboost 21 COLD.RDY sko
Ultraboost 20 sko
Ultra 4D sko
Ultraboost sko
Ultraboost Slip-On DNA sko
Ultraboost 5.0 DNA sko
adidas x UB22 Recycled Crew sokker
UB22 Crew sokker

Udsalg af adidas UltraBoost – masser af fede sko

Hvis du kun vil give dine fødder det absolut bedste af det bedste, så er der helt sikkert mulighed for at finde det rette par sko i adidas’ store udsalg af adidas UltraBoost. Her er der penge at spare på en række fede modeller, så du kan blive godt klar til adskillige timer på stierne, hvad enten du skal ud og gå nogle gode ture eller er mere til løbeture. Der er en række gode detaljer at hente på skoene i udsalget af adidas UltraBoost. Blandt andet er der varianter med indsyet forstærkning i mellemfoden, hvilket giver ekstra støtte til foden. Det er vigtigt med god og spændstig støddæmpning, da det både giver et jævnt løb, men i lige så høj grad fordi det giver ekstra komfort og støtte til fødderne undervejs. Og er man god ved fødderne, undgår man samtidig skavanker længere oppe i knæ, ryg eller hofte.

Forkæl fødderne, og få gode rabatter i vores outlet med adidas UltraBoost

De højtydende løbesko er den perfekte kombination af klasse, stil og elegance samt top performance. Du kan levere gode resultater med disse sko, og med de gode rabatter i øjeblikket i det store outlet med adidas UltraBoost er det bare med at komme i gang og finde det par, som passer bedst. Skoene er lette, og kombinerer man dette med den fantastiske støddæmpning i skoene, føles det nærmest som om man flyver afsted på løbeturen. Ja, man føler nærmest et uendelig overskud, og fødderne vil altid føles energifyldte, uanset hvor hårdt du presser dig selv. Strikoverdelen på disse adidas UltraBoost i vores store outlet er produceret med en særlig indbygget vævningsteknologi, der tilpasser sig foden med støtte og strækbarhed. Skoene er særdeles smidige, og når der samtidig er så god komfort, så er det svært at holde sig i ro.