alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: adidas Ultraboost

 
[49]
1 / 2
Side:af 2

Black Friday: adidas UltraBoost – super fart og uhørte priser

Alle vores forskellige teknologier er selvfølgelig skabt til at optimere dine performances, så du får mod på at yde mere og får mere ud af dine anstrengelser. Boost-teknologierne er ret nye i porteføljen. UltraBoost er en videreførelse af Boost. De første sko med Ultra-optimeringen så dagens lys i 2015. Uanset årstal, så ved du, hvad der sker den sidste fredag i november. Black Friday: adidas UltraBoost er din mulighed for at shoppe med fordelagtige priser og få innovative teknologier på én og samme tid. Returenergi er den helt store gevinst, når du spæner afsted med UltraBoost under fødderne. Her får du ikke kun ekstra power fra mellemsålerne, men Boost fra hæl til tå. Alle de små kapsler på sålerne tager imod kraft og saft fra dine skridt og fører energien tilbage, så du kommer lettere over stok og sten. Du bliver klar til sprints på nul komma fem, så nye tider kan sættes.

 Tilbudshimmerige med adidas UltraBoost: sæt rekorder på stribe!

UltraBoost er dog ikke den eneste fordel, der venter dig med dine nye sko. Hold fodtemperaturen på et perfekt niveau under træning og kamp. Skoenes overdele sørger for åndbarhed. Strikket Primeknit lader fugt slippe igennem, så dine fødder ikke sveder til. Samtidig er elasticiteten optimeret med suveræn fleksibilitet til fodbevægelser i alle afskygninger. Tilbudshimmerige med adidas UltraBoost er godt for både fødder og pengepung. Kend også modellerne på det indkapslede snørebåndssystem med snøreholdere på ydersiden af skoene. Yderligere stabilisering opnås via Torsion System, der yder støtte og giver hæl og forfod lov til at bevæge sig individuelt. Samtidig er du sikret en yderbundssål, der naturligt tilpasser sig til det underlag, du nu engang spiller på. Black Friday: adidas UltraBoost er topatletiske og aerodynamiske med deres strømlinede former, så du ledes mod målet med den helt rette fodkomfort.