alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Pureboost sneakers

 
[15]

adidas Pureboost samler noget af det bedste indenfor løbesko

adidas Pureboost løbesko er samlet i denne kategori. Her finder du noget af det ypperste indenfor løbesko, designet og fremstillet så de yder dig ekstra beskyttelse samtidig med at de hjælper dig med at præstere dit absolut bedste, ved at medvirke til at bringe energien fra dine bevægelser tilbage til dig, hvilket barberer den sidste tiendedele af et sekund af din tid. Dette gøres med boost-støddæmpning, stabil støtte og åndbarhed. Flere af skoene er også udstyret med diskrete reflekser, der kan give lidt ekstra sikkerhed i de mørkere timer eller når der er dårlig sigtbarhed i øvrigt. SUMMER.RDY er en teknologi, som er udviklet til at sikre sko, som forbliver tørre og behagelige, også når du løber i varmt sommervejr. En sok-lignende pasform er en anden teknik som bruges til at sikre et godt og behageligt greb om din fod, som også støtter og hjælper med at yde ekstra sikkerhed mod overbelastning og vrid i fødderne og ankler.

Pureboost fra adidas, et godt valg i by og skov

Continental™ Rubber sål er noget af det som sikrer disse Pureboost sko et fast og eminent sikkert greb, uanset underlag. Om du løber på grussti, fortov eller asfalteret sti, kan du vende på en halvtredsøre med disse sko. Continental™ Rubber-ydersålen er også skabt til at sikre et fast greb i både regn og tørvejr, en ekspertise Continental™ også bruger i deres dæk med stor succes. Derfor er de en perfekt partner til ydersål materiale på adidas Pureboost løbeskoene. Skoene er også udviklet så de har et hæld til forfod fald, der er fundet optimalt for løbesko og skaber den bedste spændstighed, affjedring og styrke for foden under de ekstreme belastninger den udsættes for når man løber, uanset om det er sprint eller langdistance.