alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas Predator udsalg

 
[32]
kollektion
Pris
111 kr. - 1.540 kr.
1111540

Dominér dine modstandere med adidas’ Predator-udsalg

adidas’ Predator-fodboldsko hjælper dig med at mestre kampen og teknikken. Vi har inkorporeret vores fineste teknologier, som lader dig nyde hvert eneste øjeblikken på banen. De klassiske fodboldsko er blevet genfødt og tilpasset den moderne spiller med smarte læderdetaljer, forøget stabilitet og boldkontrol. For os betyder det ikke noget, om du er amatør eller professionel. Det vigtigste er, at du lever og ånder for sporten. adidas’ Predator-udsalg giver dig vores mest ikoniske fodboldstøvler til en skarpt reduceret pris.

adidas Predator-outlet for optimeret boldkontrol og tidløst design

Oplev en kontrol og præcision som aldrig før. adidas’ Predator-outlet er skræddersyet til optimal performance for alle aldre. Vores børnedesigns er skabt med iøjefaldende grafik og et slankt design, der lader familiens mindste fodboldstjerner dominere banen med stil. De speciallavede ydersåle i kombination med vores Demonskin-sparkeflade giver et overlegent greb på underlaget. Oplev fuld kontrol, og vend tilbage til kampen med fornyet energi. Alle vores Predator-modeller er lavet til både blødt og hårdt underlag. Det snørreløse design låser foden fast i støvlen. De 3D-printede Demonscale-takker skærper din boldhåndtering og giver dig så stort et forspring, at det næsten ikke er fair overfor dine modstandere.

Hold øjet på målet i alle situationer

Controlskin-overdele holder bolden klistret til din fod. Bevæg dig instinktivt og hurtigt. adidas’ Predator-outlet byder på overdele i Primemesh, der giver en komfortabel oh nærmest sokkelignende fornemmelse. De smarte lag i TPU stabiliserer dine hurtige bevægelser og holder foden på plads. adidas’ Predator-udsalg er vores nyeste teknologier i kombination med en af vores mest ikoniske fodboldsilhuetter. Længe har de været synonym med optimeret boldkontrol og dyb dedikation til fodboldens verden. Siden de første gang kom på markedet i 1990'erne, har de fået tilføjet lækre detaljer som læderoverdele, mesh og tekstur på siderne, der assisterer de kurvede skud.