alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vinter løbetøj

 
[136]

Gå vinteren i møde med selvsikkerhed. Iklæd dig åndbare AEROREADY baselayers, fleksible løbebukser med mesh-indsatser samt løbetrøjer designet til at modstå selv de koldeste dage.

1 / 3
Side:af 3

Overlegen teknologi og forbedret varme med adidas

Vi har skabt en stor kollektion af løbetøj til vinteren, så du ikke behøver holde dig tilbage af vejrudsigten og de faldende temperaturer. Fra top til tå har vi gjort brug af vores mest innovative teknologier, der ikke begrænser din bevægelighed eller kroppens evne til at ånde. Vores base layers kommer endda med ekstra kompression samt hurtigttørrende materialer. Kombinationen af materialer som polyester og elastan hjælper kroppen med at ånde uden at give slip på den nødvendige varme.

Vinterløbetøj: slut med kolde og trætte led

Alle løbere kender fornemmelsen af kolde led under vinterens løbeture. Med vores vinterbukser får du et stort udvalg af pasforme som for eksempel de tætsiddende leggings og løstsiddende vinterbukser. For ekstra varme kan du nemt trække i et par af vores løbebukser til vinteren under dine bukser eller shorts. Når temperaturen tæt ved kroppen stiger, hjælper teknologier som AEROREADY med at lede fugt og sved væk, så huden holdes tør og varm i længere tid. Vores ultralette løbejakker vejer måske nok meget lidt, med de kommer med en overlegen evne til at holde vind og vejr ude. De fås, ligesom med vores løbebukser, i et stort udvalg af looks og pasforme, så du kan vælge det optimale fit for dig.

Forbered din løbegarderobe til vinteren

Du kender dine grænser og ved præcist, hvornår du har brug for et ekstra skub. Vores designs passer perfekt til både hverdag og sport. De er designet til bevægelse, men den smarte street-stil og fede farvekombinationer gør det fristende at have det på dagen lang. Til dage hvor temperaturerne er faldende, og motivationen har brug for et push, kan vores løbetøj slet ikke holde dig fra løberuten.