alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Vinterløbetøj

 
[230]
1 / 5
Side:af 5

Vinterløbetøj: sæt spurten ind i kulde

Du behøver ikke udelukkende at rykke indendørs i fitnesscenteret, når der skal løbes om vinteren. Den friske luft udendørs trækker og vinterløbetøj giver dig det perfekte afsæt. Snør løbeskoene og vi klarer resten lige fra baselayers til overtøj. Du sætter tempoet i den koldeste årstid, mens COLD.RDY sørger for at holde kroppen varm undervejs. Teknologien byder på vindisolerende lag, så minusgrader er ingen hindring for dine udfoldelser. Selv i kulde skal du nok få pulsen op – også så sveden og fugten kommer frem. Men bare rolig, for AEROREADY tager sig af den. Den svedtransporterende effekt opretholder et tørt klima på kroppen. Klassikeren, du ikke kommer udenom på dit vinterløbetøj. Tætsiddende løbetights med isolering er nok til benene på de mildere vinterdage. Ellers brug dem indenunder, som et par lange underbukser, og træk et par løse løbebukser udenover.

Vinterløbetøj gør vinteren til din yndlingsløbeårstid

Tights og løbebukser kan naturligvis ikke gøre det alene. Vinterløbetøj er dit komplette outfit til turene i kolde temperaturer. T-shirts, trøjer og jakker med topisolering og åndbarhed giver dig de bedste forudsætninger, når kulden skal indtages med løb på alle niveauer. Bæredygtighed får du med sammen med dit vinterløbetøj. Genanvendte materialer sætter standarden for et engageret og ansvarsfuldt miljøfokus med reducering af emissioner. Når solen titter frem fra lav højde i vintermånederne, kan du iklæde dig vinterløbetøj med UV-beskyttelse. Sætter regnen ind, sikrer vandtætte overflader et tørt miljø på fra start til slut. Vinterløbetøj med Techfit holder tøjet på plads med tætsiddende pasform, som samtidig støtter og skaber kompression. Så du mærker færre muskelvibrationer og samtidig kan restituere hurtigere. De mørke vintermåneder kræver løbeture for at holde kroppen i gang. Reflekterende vinterløbetøj holder dig synlig i trafikken, så du opnår ekstra sikkerhed på din færden. Du kan sammensætte et perfekt løbelook med adidas, der holder dig løbende i de kolde måneder.