alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kompressionstights

 
[80]
1 / 2
Side:af 2

Føl dig selvsikker og stærk i adidas kompressionstights

På de trætte dage, kan der findes mange grunde til at springe en tur i træningscenteret over. Mangel på komfortabelt sportstøj, skal ikke være en af dem. Vores kompressionstights er skabt til, at støtte dig under selv de hårdeste træninger. De smyger sig om dine muskler for en følelse af sikkerhed under squats, lunges og tunge løft. De er alle lavet i åndbare materialer, som transporterer fugten væk fra kroppen og holder dig tør og varm. Laser skårede kanter med mesh, sørger for sublim ventilation, når sveden drypper og løbeturen når sit peak.

Landevejene kan bare komme an med adidas' kompressionstights til løb!

Kompressionstights til løb adskiller sig fra andre tights, fordi de giver dig en fastlåst følelse. Det elastiske materiale omfavner kroppen for støtte og total bevægelsesfrihed. Mesh paneler sørger for ventilering under hele træningen eller løbeturen. Dette hjælper til bedre termoregulering. Kompressionspasformen hjælper til, at du kan yde dit maksimal styre, udholdenhed og acceleration.

Få beskyttelse fra både trætte dage og skarp solskin

Der er, som sagt, mange grunde til at skippe træningen. Ingen af dem er gode, men vi kender dem alle sammen. Med kompressionstights i lækkert design, uovertruffen komfort og smukt design, giver dig en følelse af selvtillid og ekstra styrke. At have træningstøj som du føler dig lækker i, er faktisk en kæmpe hjælp på de demotiverede dage. Flere af vores kompressionstights til løb har indbygget UV beskyttelse, så du er beskyttet mod solens stråler. Vi hos adidas er dedikerede til at skabe produkter på bæredygtig vis. Vi tror på, at innovation er løsningen. Derfor er flere af vores kompressionstights til løb lavet af genanvendt polyester. Dette sparer både på jordens ressourcer og reducerer samtidig emissioner. Du løber ikke bare for dig selv, men for en mere bæredygtig fremtid.