alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Løberygsække

 
[16]

Løberygsække: tingene med på farten

Du behøver skam ikke at lade pakkenellikerne blive derhjemme bare fordi der står løb på programmet. At løbe med ting i hænderne mindsker komfort og fokus, men løberygsække er svaret på en praktisk løsning. Justerbare remme gør det muligt at spænde din rygsæk helt tæt om overkroppen, så den ikke rutsjer frem og tilbage. Løberygsække skal genere så lidt som muligt og ved at indstille din personlige pasform kan du koncentrere dig om at løbe. Skulderremme og brystremme med snorstoppere er med til at fastholde tasken i rette position. Rygsved og fugt behøver du ikke at tænke på. Et rygstykke med mesh leder sveden væk fra kroppen, så du kan holde ryggen tør under løb. Indbygget væskebeholder med praktisk slange sender væske direkte i munden på dig, så du kan forebygge dehydrering.

Løbetasker – adidas gør det til en leg at være løber

Tag det med dig, du har brug for på løbeturen. Forskellige størrelser tasker opfylder forskellige behov. Løberygsække har plads til de mest nødvendige småting, som gels, snacks og svedbånd. Mens de store modeller har plads til håndklæde og skiftesko. Løbetasker fra adidas sender dig afsted til træning, maraton eller hyggeture med stop ved søen eller havet og en dukkert. Specifikke ruminddelinger til vådt og tørt holder tingene på plads for sig, så du lynhurtigt kan løbe videre med den ideelle oppakning. Praktiske stiklommer i siderne er nemme at gå til og dermed har du vandflasken lige ved hånden. 3-Stripes topper løberygsækkene med genkendelighed og sporty udstråling, så du kan overhale konkurrenterne på farten. Vel at mærke uden at bøvle med løbetilbehør i hånden. Løberygsække er din funktionelle opbevaringsløsning, når du er på farten. Du skal ikke længere ærgre dig over at lade tilbehør og udstyr ligge derhjemme. Tag i stedet gladeligt en ekstra kilometer med alt det nødvendige ved din side.