alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løbetasker

 
[13]

Med løbetasker og løberygsække fra adidas er du forberedt på enhver situation under løbeturen. Hav væske, energi og vanter med, eller nøgler, mobil og reflekser.

Fokus på løbet

Når du er ude på din løbetur, har du brug for ny energi, væske, og måske skal du enten tilføje eller fjerne et lag løbetøj. Det kan være besværligt at have drikkedunk, energibarer eller -gels og måske en ekstra trøje med i hånden. Dette problem løser du let med en løberygsæk fra adidas, for her kan du netop opbevare diverse småting til turen. På dine lange ture er det nødvendigt med væske og ekstra energi, og selv den korteste tur kan blive overrumplet af en byge, og så er det skønt at hive regnjakken frem fra rygsækken, så turen kan gennemføres uden at man bliver gennemblødt.

Alt det, du ikke vidste, du havde brug for

De helt små og letteste løbetasker og rygsække er til nøgler, mobil, energigels og væske. I de større løbetasker kan du både have skiftesko og håndklæde med, og så er det jo oplagt at løbe til og fra job eller studie. Du kan have vandflasker, toilettaske og en skiftetrøje, og du kan først og fremmest have det med uden at have det i hænderne på turen.

Praktisk og funktionelt

Du kan få løbetasker i mange forskellige størrelser. Det vigtige er, at den føles behagelig, når du har den på, og derfor kan de justeres, spændes og strammes, så der ikke er noget, der flagrer eller basker unødvendigt rundt. Brug skulderremme og brystremme til at få tasken til at sidde fast til kroppen og send så en venlig tanke til det indbyggede mesh panel, som sørger for, at ryggen ikke bliver fugtig undervejs. Nogle tasker kommer med indbyggede væskebeholdere, samt en slange fra tasken og beholderen, hvilket betyder at du ikke behøver stoppe for at få en tår vand.