alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbepandebånd til damer

 
[11]
Udendørshockey Sort Primeknit solskærmUdendørshockey Sort Primeknit solskærm

Primeknit solskærm

Udendørshockey

Volleyball Sort COLD.RDY Running Training pandebåndVolleyball Sort COLD.RDY Running Training pandebånd

COLD.RDY Running Training pandebånd

Volleyball

Løbepandebånd til damer: sæt spurten ind med komfort!

Diverse løbetilbehør er afgørende for dit velbefindende undervejs, og her er sved er en evig trussel mod koncentration og fokus. Med løbepandebånd til damer med AEROREADY indbygget i materialerne sættes der en stopper for det med teknologien, der transporterer sveden effektivt ud, så du kan nyde en løbetur med tør pande. Indbyggede svedbånd tager imod, inden fugten løber ned i øjnene på dig. Hold samtidig håret på plads. Løbepandebånd til damer holder langt hår bedre i skak, så du slipper for hår i øjnene og kan rette blikket mod målet. Brede bandana-lignende designs, tynde elastikbånd eller alt midt imellem byder sig i udvalget af løbepandebånd til damer, som indfrier langt de flestes præferencer. Vores støtte til professionelle løbere samt sponsorater ved verdenskendte turneringer giver unik feedback direkte til designprocesserne. Alt er testet og finjusteret fra øverste eliteniveau. Få glæde af Formotion med automatisk tilpasning af pasform samt kompressionszoner og effektiv støtte indbygget i tekstilerne.

Løbepandebånd til damer: dit hjælpemiddel på turen

Alt løbetilbehør hilses velkommen med glæde. Især når det forener funktionalitet og mode ligesom med løbepandebånd til damer. Letvægtsmaterialer og mesh-indsatser i kombination højner komforten fra første skridt og helt til mål. Når solen er til stede, kombinerer du blot med en effektiv solskærm med skygge foran og UV-faktor integreret i materialerne. Så er du ekstra godt beskyttet undervejs. Lad ikke mørke dage være en undskyldning for at blive hjemme. Løbepandebånd til damer med refleksdetaljer gør dig mere synlig. Masser af fleksibilitet i form af elastan lader dit pandebånd følge dine bevægelser. Bæredygtighed får du oveni alle de andre fordele med genanvendt polyester, som er vores effektive middel mod reducering af emissioner og ressourceforbruget for at eliminere ny plastik under fremstillingen. adidas-logoet lader ingen i tvivl om dine ambitioner på løbebanen. Samarbejder med topdesignere og brug af skønne farver tilføjer en ekstra dimension til dit personlige løbetilbehør.