alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Damecykler

 
[43]

Suverænt kørende med alt til damecykler

De største cykelkonkurrencer i verden er for mænd. Men kvinder er også med i eliten inden for forskellige discipliner, hvad enten det er MTB eller race. Der er både råt talent, dedikation og selvfølgelig den rette påklædning. Det sidste er vi mestre i hos adidas. Damecykler er et slaraffenland for kvinder. Her kan du dykke ned i et specialsortiment og nyde godt af innovative teknologier og snit, som passer præcist til kvindelige konturer. Høj puls og sved er en fast del af cykling. Men du kan bevare komforten takket være AEROREADY, som sørger for fugtabsorbering. Uanset om du kører på stigninger eller flade ridt vil du føle dig tør, hvilket er en forudsætning for at undgå forkølelse. Kulde og varme på skift er no go – og derfor holder materialerne i cykeltøjet dig tempereret. På de varme dage kan du vælge en cykeltrøje med mesh-paneler for bedre ventilation. Er det koldt kan overtøj med PrimaLoft® være din redning, da teknologien holder effektivt på varmen.

Så skal der trædes i pedalerne!

Downhill, Freeride, spinning, en afslappende cykeltur i det fri eller noget helt femte. Det hele foregår bedst i cykeltøj designet til formålet. Dit cykeloutfit er mere, end en cykeltrøje. Derfor kan du også trække i adidas jakker, T-Shirts og bukser. Fleksible bukser med indbygget fugtabsorberende membraner holder dig ligeledes perfekt tempereret. Damecykler har desuden et miljøbevidst aspekt. Genanvendeligt polyester sørger for, at du bliver sendt i sadlen med resursebesparende materialer. Det er omtanke for miljøet i den verden, du cykler rundt i. Damecykler er garant for dit komplette look. Du bliver også trænings- og konkurrencedygtig i vores populære cykelsko fra Five Ten. Opnå et sikkert greb på pedalerne og mærk komforten fra de formstøbte EVA-såler. Damecykler sætter naturligvis også kronen på værket med adidas tilbehør, så du kan beskytte dig mod solen, opbevare dine ting og meget mere.