alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løbecaps

 
[28]

Løbecaps er din beskyttelse mod solen

Fokus og klarhed til sport er med til at forbedre din performance. Vejrets elementer og naturens kræfter kan vi ikke ændre på, men vi kan beskytte os imod dem. Løbecaps fra adidas er dit sikre valg, når du vil skærme hovedbund og ansigt for solens stråler og skarphed. Når du løbetræner eller dyrker konkurrencer, er skygge for øjnene din redning i kampen mod at se næste forhindring på turen. Løbecaps fra adidas er forsynet med et logo, du aldrig går forkert af. Beskyttelsen er intakt og derfor bruges løbecaps også til andre sportsgrene. Du har med sikkerhed set grand slam-spillere bære dem til tennis, eller sejlere til store mesterskaber på havet. Løbecaps er skam også brugt på greenen, når jernet skal svinges. Er du orienteringsløber, maratonløber eller noget helt tredje vil du også nyde de brede skygger, som holder ansigtet fri for solskoldning.

Kryb i skyggen med løbekasketter!

Når solen bager bliver hovedet varmt. Det tager vi selvfølgelig højde for hos adidas. En polstret svederem holder de saltede sveddråber på afstand, så de ikke løber ned i øjnene. Overflader med UV-beskyttelse sikrer dig desuden ekstra beskyttelse på hovedet, som altid er udsat i heden. Når du kæmper løs for at opnå bedre personlige tider på løbebanen, skal det være komfortabelt. Bløde og genanvendte materialer føles godt mod hovedbunden og panden, så du uforstyrret kan tage en ekstra kilometer i solskin. Løbecaps i alverdens farver. Du kan selv mikse og matche med dit look – eller vælge en bestemt farve som et statement. Åndbare materialer med AEROREADY-teknologi og mesh-indsatser holder hovedet tempereret, så du kan minimere risikoen for at overophede. Læg dertil en justerbar rem og lukkemekanisme bagpå, så du kan tilpasse din individuelle pasform. Har du brug for ekstra synlighed, så er løbecaps med refleksdetaljer et oplagt valg.