alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Ærmeløs top

 
[45]

adidas ærmeløs top til hverdag og sport

adidas’ klassiske tennis-top er perfekt til både hverdag og sport. Den ærmeløs top er lavet af et genanvendeligt materiale, der er adidas’ bidrag til miljøet og bæredygtighed. adidas tennis-tanktop er fugtabsorberende med hjælp fra teknologien Primegreen, som sikrer dig, at du føler dig godt tilpas under selv de mest aktive perioder inden og uden for tennisbanen.

Fuldend dit sporty look med en af adidas tennis-tanktoppe

Som nævnt er en ærmløs top perfekt til både sport og hverdag. Den passer både til cowboybukser, en nederdel eller til et par sportsbukser. Den behagelighed, som det er nødvendigt, at en tennis-top har, når der dyrkes sport, gør den samtidig behagelig at have på til hverdag. At den samtidig er smart og giver indtryk af, at du lever et aktivt liv, gør den jo ikke mindre interessant – tværtimod! Den dobbelte brug går også i tråd med tiden om bæredygtighed og ønsket om ikke at være en del af brug og smid væk-kulturen.

Pas og plej din tennis-top korrekt

For at din ærmeløs top holder sin pæn og velduftende længere, især hvis du bruger din tennis-tanktop til sport, er det vigtigt, at du overholder adidas’ vaskeanvisninger. Vask din tennis-top i koldt vand og helst på vrangen. Dermed holder du bedst på farverne. Brug et miljøvenligt vaskemiddel, og undgå skyllemiddel, der holder på den dårlige lugt i din tennis-top. Du kan tørre den i tørretumbleren på lav varme. Hvis du oplever at din top begynder at lugte, selvom har vasket den korrekt – og det kan jo ske, når man dyrker sport – så smør noget brun sæbe (den faste) på områderne, og læg den i en lufttæt pose i et døgns tid. Vask derefter din adidas tennis-tanktop igen efter vaskeanvisninger, og nyd igen en velduftene top til sport og fritid.