alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tøj til triatlon

 
[20]

Triatlondragter er komplette uniformer til den udfordrende sport

Svøm, cykl og løb! Der er dømt benhård konkurrence, når startskuddet til en triatlon lyder. Ironman er det ultimative mål for de fleste, men mindre kan også gøre det for mange. Triatlondragter er skabt til at følge din krops bevægelser under alle tre discipliner. Bær den under din våddragt og bliv klar til at cykle og løbe med bravour. Du får triatlondragter i tætsiddende materialer, som med en stor del elastan giver dig alt den fornødne bevægelsesfrihed. Stryg afsted og nyd formindsket vindmodstand. Aerodynamik sørger for smidighed og færre gener, når det går løs om den bedste tid i feltet. Giv alt, hvad du har, og lad kroppen arbejde helt efter bogen. AEROREADY er lig med effektiv fugtabsorbering, så kroppen holder tør – også selvom du træder de højeste watts.

Triatlontøj er dit faconsyede skjold fra start til slut

Er du klar til at yde alt, hvad du har? Træning eller konkurrence – triatlondragter gør forskellen. Essensen er den tætsiddende pasform samt vores veludviklede teknologi. Kompression er en del af pasformen, så dine muskler og led støttes undervejs. Dagene efter kan du mærke forbedringen ved en hurtigere restituering. Der skal tankes op undervejs i konkurrencen med væske og snacks. Triatlondragter med praktiske lommer sørger for opbevaring uden at det går ud over aerodynamikken. Brug kroppen i fuld udstrækning. Bløde silikonekanter holder dragten optimalt på plads. Stiger temperaturen lige en tand højere drager du blot fordel af ekstra mesh-indsatser, så luftcirkulationen øges. En heldragt i ét stykke er det klassiske svar på triatlontøj. Du kan selvfølgelig også sammensætte en dragt af to dele. Vælg trøje og bukser for sig og nyd som altid godt af pudeindlæg på bagdelen med behagelig polstring. Samt lynlås på trøjen, så du nemt kommer ind og ud af dit outfit.