alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sko til triatlon

 
[27]

Triatlonsko gør dig klar fra konkurrencens start

Du kan sagtens være med på distancen, når formen og outfittet er på plads. Triatlon er den tredelte konkurrence, hvor selv skiftene er med til at afgøre podieplaceringerne. Når du har sat bedste tid til svømning og cykling venter det afgørende løb, hvor du for alvor skal træde i karakter i dine triatlonsko. Vi hjælper dig bedst på vej med tidens højtudviklede teknologi. Det skal gå hurtigt og smidigt på løbeturen. Det er her, du henter yderligere sekunder på konkurrenterne. Med Boost-teknologien under fødderne bliver du flyvende på asfalten. Ren returenergi sendes tilbage ved dine skridt, så du får ekstra fart. Fordelene stopper ikke her. Glid hen over den hårde asfalt og nyd den stødabsorberende virkning. Materialerne er skabt til at tage imod stød, så du ikke også skal kæmpe med ekstra ømme led og muskler.

Triathlon løbesko er din hurtigere vej til mål

Lightstrike-støddæmpning er med til at drive dig fremad med sin fjedrende bounce-fornemmelse. Mens Continental™-ydersåler holder dig grounded med automatisk tilpasning til underlaget. Det er styrke og greb på samme tid, så du mindsker risikoen for at skride på asfalten i dine triatlonsko. Sålerne tager det store slæb indvendigt og udvendigt. Overdelene er dog under ingen omstændigheder tilsidesat. Det såkaldte Celermesh er blandt det letteste på markedet, så du fjerlet kan begive dig hen over løbebanen. Mesh betyder samtidig åndbarhed, der undervejs lader fugt fordampe, så dine fødder dermed holdes tørre. Vi samarbejder med nogle af de førende løbere i verden på højeste konkurrenceplan, hvilket placerer dig i trygge og erfarne hænder. Farver og former spiller maksimalt sammen og dermed er stilen lagt til endnu en konkurrence, hvor du har muligheden for at være med i front. Hælkapperne er tilmed designet ergonomisk og strategisk, så du i et snuptag kan komme i dine triatlonsko efter cykelturen.