alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Løbe visor

 
[15]

Fuld kontrol på dine løbeture med isolerende og fugthåndterende løbe visor

Få pulsen op med udstyr, der støtter op om dine aktive udfoldelser på løbestierne. Løbe visor fra adidas er serien, der bringer ekstra komfort til dine daglige løbeture og de helt store løb, så du kan kaste dig over de korte- såvel som lange maratondistancer med en helt ny følelse som resultat. I udformningen af de mange pandebånd og solskærme til løb er der taget højde for de enkelte detaljer, så du kan holde varmen i koldt vejr og tage fuld kontrol over gener fra fugt, når du øger tempoet på din løbetur. Det sker via isolerende COLD.RDY, som leverer store mængder af varme til de tildækkede kropsdele. Vink farvel til kolde ører og sved på panden. Denne teknologi beskytter mod kulden samtidig med, at den får has på fugten fra et aktivt liv.

Bevar fokus på din sport med smidige pandebånd og solskærme til løb

Løbe visor af elastisk stof griber om din hovebund og pande og efterlader dig med et sublimt fit. Smidig elastan kombineret med nylon og genanvendt polyester er opskriften på lette pandebånd og solskærme til løb, der bliver, hvor de skal og aldrig tynger på løbeturene. Disse modeller holder håret tilbage og sørger for, at ører og pande beskyttes, så du blot skal koncentrere dig om at sætte det ene ben foran det andet på løbeturen. Hudirritation afværges og din komfort fuldendes med de smarte flatlock sømme, der giver rig mulighed for stræk og stretch.

Fuld synlighed på løbestierne iført løbe visor med refleksdetaljer

Af og til trækker løbeturen ud. Du bliver grebet af momentet og vil have mere. Længere distancer, flere kilometre. Giv dig hen og lad ikke mørket holde dig tilbage. Innovative adidas løbe visor med kraftige refleksdetaljer tager hånd om dig, når din løbetur foregår i mørke. De skarpe reflekser skaber fuld bevidsthed om din tilstedeværelse og øger derved din sikkerhed på mørke stier og veje.