alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Marathon løb

 
[40]

Marathonløb tøj og gear fra adidas er designet til hele ruten. Åndbar AEROREADY teknolgi og genanvendt polyester sikrer, at du kan gå alle årstider selvsikkert i møde. Oplev løbetøj, der holder vind og vejr ude.

Oplev bæredygtig energifordeling med adidas

Om du lige er begyndt at træne til dit første marathon, eller om du er erfaren løber, betyder ikke noget for os. Hos adidas er det vigtigste, at du får de bedste forudsætninger for at opnå dine mål. Derfor har vi designet brede kollektioner af tøj og sko til marathonløb. Kombinationen af slidstærke materialer som polyester og åndbare teknologier som AEROREADY samt flesksible mesh-indsatser giver dig marathonbukser og -trøjer, der øger din komfort hele vejen til målstregen.

Få energien sendt retur med adidas

Med vores Boost-mellemsål får du en sko til marathonløb, der giver dig optimeret retur-energi. Skoene giver en overlegen fordeling af vægt og ekstra støtte, der hvor du har mest brug for det. Vores løbesko kommer i et bredt udvalg af farver og designs, så du kan udtrykke din personlige løbestil hele vejen. Kombiner skoene med vores åndbare leggings og shorts. Hvis du har brug for ekstra support, kan du vælge leggings med let kompression, der krammer sig om dine muskler.

Nå dine mål i al slags vejr

adidas trøjer og t-shirts til marathonløb er designet til alle årstider. Du finder vind - og vandafvisende jakker, der holder din overkrop tør, hvis himlen åbner sig. De smarte mesh-indsatser og åndbare materialer sikrer, at kroppen kan ånde og får de bedste forudsætninger for optimal temperaturregulering. Opdater din løbegarderobe med smarte accessories som åndbare løbehuer, UV-beskyttende kasketter og strømper med let kompression og ekstra støtte omkring trædepuderne. Vi har designet et stort udvalg af tilbehør til dit marathonløb, fordi den store forskel ligger i de helt små detaljer.