alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbetrøjer til mænd

 
[12]

Med adidas løbetrøjer til mænd kan du nyde hver eneste løbetur fra start til slut. Gå på opdagelse i trøjer med forbedret åndbarhed og et stilrent design

Smarte teknologier til alle årstider

Hos adidas har vi i flere årtier designet løbetrøjer til mænd, som vil have mere ud af deres træning. Vores udvalg er stort og bredt, fordi vi ved, at ikke to løbere er ens. Gennem tiden har vi dygtiggjort os indenfor smarte teknologier, der tager din performance til nye højder. Vores løbetrøjer er designet til alle årstider, så hvad end du elsker at svede under solens varme stråler eller at løbe gennem det sneklædte landskab, finder du den rette løbetrøje til mænd hos adidas. Til de varmere måneder holder vores åndbare AEROREADY-teknologi dig tør. Fugten ledes væk fra kroppen og holder dig komfortabel i længere tid. Vi har taget denne åndbare teknologi med over i kollektionerne af vinterløbetrøjer, hvor vi har kombineret den med slidstærke og lune materialer som Polartec®.

Træd ud af mængden med løbetrøjer til mænd

Din løbestil er unik. Du sætter fødderne på din helt egen måde. Dine bevægelser er dine, og dine mål er helt personlige. Udtryk din stil med adidas' store udvalg af veldesignede løbetrøjer til herrer. Hvis du vil skille dig ud fra mængden eller elsker at løbe, efter solen er gået ned, kan du med fordel vælge løbetrøjer i skarpe farver og med reflekterende detaljer. Vælg lette løbejakker med mesh-indsatser for beskyttelse mod vind og vejr, der ikke kompromitterer dine bevægelser.

Kom på sporet med adidas

Hvis du elsker det stilrene og tidløse løbe-look, kan du mikse og matche vores ikoniske sorte, hvide og røde løbejakker med tights og sko i samme farver. Kombineret med adidas Trefoil logo på brystet og velkendte 3-Stripes langs ærmerne kan du vide dig sikker på, at flere årtiers passion for sporten står bag dine præstationer.