alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Løbehandsker til herrer

 
[1]
Size
kollektion
Pris
249 kr. - 249 kr.
249

Løbehandsker til herrer som holder dig varm året rundt

Når temperaturen falder, bliver adidas løbehandsker din bedste ven. De hjælper dig med at holde temperaturen - holde varmen inde og kulden ude. Der var engang, hvor løbere kun havde mulighed for, at iklæde sig tykke, bomuldshandsker på deres vinter løbeture. Ikke mere! Det er slut med tykke og kluntede handsker. adidas' løbehandsker til mænd er lavet med åndbar isolation, så din hænder kan perspirere uden at tabe varmen. Dit løbetøj skal understøtte dine bevægelser fra top til tå. Mesh ved håndfladerne sørger for, at du hverken taber greb eller følelse. Stoffet er let og gør, at løbehandskerne smyger sig om dine fingre. Er du en high-tech løber som følger puls, forbrænding og rute undervejs, så har adidas også handskerne til dig. Løbehandskerne med touchscreen-fingerspidser gør det muligt , at følge med på din smartphone hele vejen, uden at tage handskerne af.

Sne og slud? Intet problem med løbehandsker til mænd

Er du erfaren løber? Eller har du lige fundet motivationen til at komme igang? Ligegyldigt hvilket niveau du er på, kommer de kolde årstider ikke længere i vejen. adidas løbehandsker til herrer holder dig varm, selv på de længere løbeture i snevejr. Isolering holder dine fingre varme og det bløde fleece smyger sig om dine hænder. De formede fingre sikrer en stabil pasform. Designet er minimalistisk hvilket gør, at de matcher enhver løbers garderobe.

Forbliv set og sikker

Flere af løbehandskerne har det klassiske adidas logo i reflekterende materiale. Dette gør, at lyset fra modkørende biler reflekteres i dine handsker så du bliver set, selv på de mørkeste vinterdage. Ønsker du ekstra synlighed, kan du vælge handsker med de ikoniske 3-Stripes i samme, reflekterende materiale. Det er dog altid en god idé, at iklæde dig ekstra reflekser eller lys, så du bliver set hvor end du løber.