alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Golfbukser til herrer

 
[27]

Mærk komforten af golfbukser til herrer igennem samtlige 18 huller

Golf kan være uforudsigeligt ligesom vejret, og en god runde tager typisk 3-5 timer. I det tidsrum kan vejret ændre sig fra skyfri himmel til kraftig regn, og så er det godt at være forberedt. Alle golfspillere har før eller siden betalt prisen for dårlig påklædning og misset nogle vigtige slag under en golfrunde. Enten fordi tøjet har bukket under for vejrgudernes rasen, eller fordi tøjet har haft en forkert pasform og dermed ikke givet golfspillerne fri bevægelighed, når de roterer kroppen under et drive. Uden at gå på kompromis med komforten kan adidas golfbukser til herrer være vandafvisende eller vandtætte og værne dig mod vind og regn. Det svedabsorberende stof vil samtidig give din hud mulighed for at ånde, så du kan føle dig tør hele vejen fra første tee til klubhuset efter 18. hul. Skulle solen komme frem, har de fleste af golfbukserne UV-beskyttelse.

adidas golfbukser til herrer står ikke i vejen for lange drives

På trods af at bukserne har smalle bukseben, som giver dig et moderne look, ligger pasformen midt imellem tæt- og løstsiddende, så du stadig får fri bevægelighed og samtidig fremstår skarp og stilet. Under dine længste drives vil du let og elegant kunne rotere kroppen, da flere adidas golfbukser til herrer også har ekstra stræk i taljebåndet.

Slip bekymringerne, og brug kræfterne på at koncentrere dig om dit golfspil

Tøjproduktion påvirker desværre miljøet i negativ retning, men det er faktisk muligt at fremstille tøj og samtidigt tage hensyn til miljøet. Før du går op til første tee, kan du slippe bekymringerne om dit CO2-aftryk og fokusere på dit drive. adidas golfbukser til herrer er nemlig fremstillet i genanvendt polyester for at reducere ressourcer og mindske udledninger af kemikalier, der kan skade miljøet.