alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Mænd · Golf · T-Shirts

 
[3]

Få det perfekte sving i adidas golftrøjer til mænd

For at få det perfekte sving, kræver det trøjer som ikke hæmmer din bevægelighed, så du kan bevæge dig gnidningsfrit og uden modstand. Vejret må heller ikke holde dig tilbage, hverken den silende regn eller den skarpe sol. adidas goldtrøjer til mænd kommer i mange variationer og til al slags vejr. For at holde den klassiske golf-dresscode, giver vi dig pikétrøjer med krave. Alle vores golftrøjer er skabt til, at du kan holde fokus på greenen og dit næste sving. Åndbare materialer og ventilerende mesh-paneler gør, at du kan føle dig tilpas hele dagen. De fugtabsorberende AEROREADY og HEAT.RDY materialer er samtidig elastiske, og lader dig svinge så højt som det kræves. Disse golftrøjer giver komfort og stil gennem alle 18 huller.

adidas golftrøjer til mænd som respekterer både sport og natur

Golf er en sport som spilles bedst i smukke omgivelser. Derfor er det kun naturligt, at store dele af vores golfkollektioner er lavet i genanvendte og økologiske materialer. Derudover kommer flere af vores golftrøjer med UV-beskyttelse helt op til faktor 50. Du skal dog stadig huske solcremen, især de steder hvor trøjen ikke dækker. Vores mere afslappede og street-ready golftrøjer kommer med rund hals og giver dit hverdags-look golf-vibes. Den brede pasform og det bløde materiale giver en sublim følelse af komfort og stil. Om du skal være klar til en mere uformel kamp med vennerne eller du nyder tid på sofaen, så passer vores golf t-shirts til anledningen. Hvis du er til det klassiske golf look, så kommer flere af vores kortærmede versioner med krave og fås i et væld af farver og udtryk. Alle adidas golftrøjer til mænd er designede til at give dig som spiller dén performance og bevægelighed, du har brug for.