alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Strømper til mænd

 
[29]

Strømper til mænd: det bedste du kan byde dine fødder!

De hører til ethvert klassisk fodboldoutfit. Fodboldstrømper er af højeste betydning for din komfort. Når dine fødder har det godt, kan de præstere bedre. Modstandere kan sættes af, og du kan drible dig til målet iklædt bløde strømper til mænd. Accelerér i dine fodboldstøvler, og få sved på panden. Sved om fødderne kan du dog undgå takket være AEROREADYTM, der yder fugtabsorbering og holder dig tør. Strømper til mænd i den længde du ønsker. Knæsokker med plads til skinnebensbeskyttere er en klassiker. Med adidas-logoet omkring er kvaliteten intakt på ypperste niveau. Støt dit klub- eller landshold i ægte fanstrømper med grafik af det respektive logo, så modstanderen kan se dine ambitioner. Strømper til mænd med TechfitTM giver dig tætsiddende kompressionspasformer, der øger blodomløbet i fødder og underben med efterfølgende hurtigere restitution og mindre træthed til følge.

Strømper til mænd: sæt skridtet rigtigt på banen!

Aktive fødder på ethvert slags underlag. Strømper til mænd med stødabsorbering tager imod landinger og bump undervejs, så du skåner led, muskler og knogler i kampens hede. Mærk naturligheden i hvert et skridt og fra pasformen med FormotionTM, der skaber komfort og følger dine fodbevægelser til punkt og prikke. Sammen med en vis procentdel elastan får du ypperste bevægelsesfrihed helt ud i tæerne. Bæredygtighed er vejen frem, og hos adidas får du det også om fødderne! PrimegreenTM er teknologien, der er bygget på genanvendte materialer, hvor ingen ny plastik tages i brug – alt sammen for at reducere emissioner og ressourceforbruget. Hvad med sokker i ECONYL®-garn spundet af kasserede fiskenet og med anti-bakterielle membraner indbygget i sokkerne? Du kan holde en god fodhygiejne under selv de varmeste træningspas. Strømper til mænd giver dig et farveflor af en anden verden og lader dig vælge din yndlingsfarve, så du kan skabe kontraster eller farvestemme dit look.