alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Udsalg af løbetøj

 
[336]
1 / 7
Side:af 7

Pust ud med adidas’ udsalg af løbetøj

En kort runde i nabolaget. En længere distance i weekenden. Et krævende maraton i sigte. Uanset dit ambitionsniveau, hjælper adidas’ teknologier dig på vej i dette udsalg af løbetøj til mænd og kvinder. Lad der blot være fuld fart på, når du suser afsted i landskabet. Åndbar og absorberende AEROREADY forhindrer fugt i at blive en gene. Ventilerende indsatser i mesh fuldender den friske følelse, så du kan blive ved lidt endnu. Pust ud med adidas’ tilbud og rabatter. Din komfort er i fokus med fugthåndterende og temperaturregulerende teknologier tilsat de mange shorts, T-shirts, tights og trøjer.

Et outlet af løbetøj, som støtter op om din sport

Giv den blot en ekstra skalle på løbestierne. Kompressionspasformerne holder alt på plads. Højtaljede leggings med elastisk talje tager hånd om lår, balder og mave. Det hele bliver, hvor det skal – også når du øger tempoet på turen. En støttende sports-BH reducerer de vuggende fornemmelser. Stabiliserende stropper hjælper til og minimerer mængden af stød. Fokusér du bare på dagens træning og distance. Dette undertøj på tilbud kræver ikke din opmærksomhed.

Bæredygtige principper og et trendy touch tilsat dine løbeture

Vis verden, hvad du dur til og tror på med dette udsalg af løbetøj fra adidas. Hvorfor ty til nye ressourcer, når vi kan genbruge de eksisterende? Deler du den overbevisning, er Primegreen lige sagen. Teknologien bringer de bæredygtige principper til din sport og løbeture. De højtydende genanvendte materialer eliminerer behovet for ny polyester i produktionen. Du kan næsten mærke naturen smile til dig i takt med, at du finder vej igennem den i dine bæredygtige dele. Svøb dig i flotte mønstre eller livlige farver. Du kan jo sagtens se stangsmart ud, selvom der kommer sved på panden. Det ene udligner ikke nødvendigvis det andet. I hvert fald ikke, hvis du finder din næste trendy 3-Stripes-del til turen i dette outlet af løbetøj fra adidas.