alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Maratonløbere

 
[91]
1 / 2
Side:af 2

Test dig selv med støttende dele til maratonløb

Ryk dine fysiske og mentale grænser, og find ud, hvad du formår med maratonløb fra adidas. Seriens dele er praktisk og funktionelt opbygget og du får beklædning til maratonløbere med støttende og fastlåsende funktioner, der via kompressionsteknologi nedsætter mængden af muskelvibrationer. Det strækbare og fleksible tøj svøber sig om din krop på komfortabel vis, så du er sikret fri og fuld bevægelighed under intense løbeture. Og det gælder uanset, om du er i færd med at træne dig op til de lange distancer eller er godt i gang med at lægge de krævende 42 kilometer bag dig. Vi bakker op om din sport, så du kan give dig fuldt ud, når det gælder.

Friske og beskyttende fornemmelser leveret til maratonløbere

Få bugt på sved og lugtgener med beklædning til maratonløb tilsat afkølende funktioner og lugthæmmende stof. Polygiene bevarer den friske følelse under udfordrende løbeture, hvor sved er en naturlig del af dine aktive bevægelser. Træk i et par trendy shorts eller en maratontrøje med kraftig UV-beskyttelse, og pas godt på dig selv under løbeture i det fri, så du ikke hæmmes af kedelige forbrændinger. Komforten tager du med dig hele vejen.

Sublimt stødreducerende fodtøj til de lange strækninger

Støddæmpende adidas fodtøj til maratonløbere skaber ekstra affjedring på hårdt underlag. Bounce beskytter knæ og led, så du kan give den hele armen uden at bekymre dig om mulige skader. Det mens Boost gavmildt returnerer energi for hvert skridt, du lægger bag dig. Ultimativ pasform leveret af Primeknit og dets sømløse konstruktioner med sok-lignende fit. Solidt greb og fodfæste på våde stier og i ujævnt terræn med ydersål af Continental™ Rubber. Det tilsat en stabiliserende og velafbalanceret følelse med Torsion System. Selvsikre skridt leveret på nye skelsættende måder, så du kan finde glæde i de lange strækninger i hastigt tempo.