alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hovedbeklædning til løb

 
[37]
Ingen detaljer er uden betydning, når det handler om at fuldende dit træningslook med det helt rigtige tilbehør. Hos adidas kan du finde alt fra varme løbehuer til et hurtigttørrende løbepandebånd.
Sportswear Sort Daily kasketSportswear Sort Daily kasket

Daily kasket

Sportswear

Bevar den gode stil med en skarp løbecap

Når det kommer til at optimere din træningsrutine, er ingen detaljer for små. Derfor kan du hos adidas finde et stort udvalg af hovedbeklædning til løb, som langt fra blot er til pynt. De mange forskellige styles er nemlig alle designet til at kunne klare lange og krævende træningstimer, og takket være moderne materialer kan du forvente høj komfort fra start til slut. Teknologierne HEAT.RDY og AERO.RDY er blot få innovative elementer, som har resulteret i løbehuer, der er både åndbare og fugtabsorberende. Gør din løbetur lidt nemmere med den helt rigtige hovedbeklædning.

Noget for alle løbere

Føl dig godt tilpas på enhver løbetur, uanset hvornår og hvordan du elsker at træne. Foretrækker du at løbe udendørs om sommeren, kan du let gøre det i en løbecap, som altid garanterer god beskyttelse imod sol og skarp lys. Derimod er de varme men samtidig åndbare løbehuer perfekte til både korte og lange ture i de kolde måneder. Det samme kan siges om de ultralette sportshijabs, der altid holder dig afkølet og skarp, uanset om du træner inden- eller udendørs. Giv den maksimal gas i hovedbeklædning, som er skabt til sportsbrug.

Sæt prikken over i’et

Det vigtigste er altid, at du selvsikkert og komfortabelt kan nyde din træning, hvad end du løber i naturen eller giver den alt, hvad du kan i fitnesscenteret. Det betyder dog ikke, at du ikke sagtens kan se godt ud på samme tid. Udvalget af forskellige styles er nemlig lige så stort og varieret, som udvalget af farver og flotte designs. Find den rette hovedbeklædning, der passer perfekt til din sport og din stil.