alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Løbehandsker

 
[1]

Dyrk de varme fornemmelser med fugtabsorberende løbehandsker fra adidas

Årets kolde dage skal langt fra holde dig hjemme, når nye løberuter venter på at blive opdaget og udforsket. Stik i et par varme løbehandsker fra adidas, der med sine fugtabsorberende evner skaber nye mængder af komfort under de lange distancer til fods. Skru op for intensiteten og tempoet i takt med, at du lader AEROREADY holde dine hænder tørre og komfortable. Gener fra fugt forhindres med de skelsættende teknologier, så du kan holde fokus på din sport. Som regel er hænder og fødder det første, der afkøles, når temperaturene når i bund. Vinterlige løbehandsker tilsat bløde indsatser af isoli føles behagelige mod huden og giver varme på selv de køligste dage. Tag komforten med dig over alt på din vej.

Refleksdetaljer og grønne initiativer i én og samme løbehandske

Grønne, bæredygtige initiativer er langt fra kun til langhårede sjæle med frit sind. adidas løbehandsker sammensat af genanvendte materialer gør en aktiv indsats for at bakke op om genbrugsfilosofien og derved mindske ressourceforbruget. Jordens ressourcer er knappe. Sammen gør vi en indsats for at minimere forbruget og reducere udledningen af skadelige emissioner. Det mens du får løbehandsker tilsat en række detaljer såsom reflekser, der holder dig synlig på mørke stier. Din sikkerhed er i fokus, så du trygt kan nyde lange løbeture efter mørkets frembrud.

Fra intense løbeture til krævende vægtløft med adidas løbehandsker

Skridsikre løbehandsker fragter dig fra stierne til fitnesscentret. Faste greb om vægtstangen med funktionelle håndflader og justerbare remme lader dig tilpasse handsken formen på dine hænder. Pasform og fit er i fokus for  at øge din performance, når tunge løft kræver din opmærksomhed. Fingerstropper gør det ligetil at tage handsken af og på, så du er klar til intense løft og bevægelser. Glem alt om fugtige fornemmelser med de svedtransporterende og afkølende funktioner. Vi overlader intet tilfældighederne, men sætter din sport i centrum.