alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbehandsker

 
[4]

Fra de korte sprints over seje intervaller til den lange marathon. adidas løbehandsker er designet til dig, der ikke lader din løbetur stoppe af vind og vejr.

Løb Sort COLD.RDY Løb Training handskerLøb Sort COLD.RDY Løb Training handsker

COLD.RDY Løb Training handsker

Løb

Løb Sort AEROREADY Warm Running handskerLøb Sort AEROREADY Warm Running handsker

AEROREADY Warm Running handsker

Løb

Løb Sort Versatile Climalite handskerLøb Sort Versatile Climalite handsker

Versatile Climalite handsker

Løb

Kvinder Løb Sort adidas by Stella McCartney handskerKvinder Løb Sort adidas by Stella McCartney handsker

adidas by Stella McCartney handsker

Kvinder Løb

Fuldend dit løbeoutfit med de rigtige løbehandsker

Når det kommer til komfort på løbeturen, handler det ikke kun om dit outfit. Fra dine sko helt ud til fingerspidserne, skal du have den nødvendige støtte, styrke og support. Vores brede og alsidige kollektion af løbehandsker til alle aldre lader dig tage din performance til nye højder. Pres grænserne med vores svedtransporterende og åndbare løbehandsker. adidas løbehandsker er designet i elastiske materialer. Vi har kombineret smarte mesh-indsatser på indersiden med ekstra slidstærke og fleksible materialer på oversiden, så du kan få maksimal ventilation og komfort.

Træk i adidas' mest innovative teknologier

adidas løbehandsker med den åndbare AEROREADY-teknologi leder sveden væk fra fingrene og hjælper dig med at holde på varmen i længere tid. Store dele af vores kollektioner er lavet i genanvendte og bæredygtige materialer, og vores løbehandsker er ingen undtagelse. Som et led i vores ambition om, at gøre en ende på verdens plastikaffald, går vi langt for at skabe tøj og accesories, der ikke bare passer på dig men også passer på miljøet. Når du vælger løbehandsker i Primegreen-materialer er du sikret højtydende designs, der er skabt af genanvendte og bæredygtige materialer.

Løbehandsker til alle årstider

Til de koldere løbeture i vintermånederne kan du holde fingrene lune med adidas COLD.RDY løbehandsker. Hvis du vil tjekke dine data, skrive en besked eller tage et billede, behøver du ikke tage dem af. Vores løbehandsker til vintermånederne kommer med smarte strømledende fingerspidser og ekstra isolering, så du er sikret komfort og fleksibilitet fra top til tå. Flere af vores løbehandsker kommer med reflekterende detaljer, hvilket øger din synlighed i de mørke timer. Kombiner dem gerne med vores reflekterende løbehuer og trøjer for ekstra synlighed og sikkerhed i trafikken.