alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Originals-sko til kvinder

 
[820]
Originals Sort SAMBA OG WOriginals Sort SAMBA OG W

SAMBA OG W

Originals

Originals-sko til kvinder, der forventer og fortjener det bedste

Det er udelukkende sund fornuft at stille høje krav til sit fodtøj, og Originals er sko, der leverer gang på gang. Du er sikret holdbarhed og komfort uanset, om du sidder på konteret, går ned af gaden eller presser dig selv til det yderste på løbeturen. Det er sko, der er skabt til at give dig præcis det, som du har behov for nu og i mange år frem. Det gennemtænkte design, den lette konstruktion og de åndbare materialer er blot få elementer, der i forening sørger for, at du får præcis den støtte, som du forventer. Først og fremmest er det kombinationen af de seneste teknologier og årtiers erfaring, som gør Originals til sko, der i bund og grund altid er til at regne med.

Din stil, din sport og dine Originals

Det store udvalg af Originals-sko til kvinder er resultatet af innovativt håndværk og dedikerede designere. Det betyder, at du kan vælge mellem sko, der passer perfekt til lige præcis din sportsgren, hvad enten det er tennis, fitness eller noget helt tredje. Det ville dog ikke være et par ægte adidas Originals, hvis ikke at skoenes udseende var lige så varieret som deres egenskaber. Udvalget indeholder alt lige fra de elegante 3-Stripes til vilde mønstre og fra de mest iøjnefaldende detaljer og dristige farver til traditionelle hvide sneakers. Der er et par til enhver smag, og uanset om du foretrækker et futuristisk eller klassisk look, vil dine Originals uden tvivl blive et par sko, som du vil værdsætte, både på grund af deres indre behagelige pasform og deres unikke ydre.

Førsteklasses sko

adidas Originals har længe været det første valg iblandt mange forskellige kvinder med lige så mange forskellige livsstile. De repræsenterer et brand, der altid har været opsat på kun at producere de fantastiske og mest holdbare sko. Kvaliteten og den høje ydeevne giver dig alt, hvad du har behov for i hverdagen, og når du dyrker sport. Ikonisk design går hånd i hånd med fremtidens bæredygtige materialer og innovative teknologier. Originals er sko, som altid stræber efter perfektion på alle måder, hvilket giver dig muligheden for altid at få det bedste og dermed yde dit bedste.