alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Træningsshorts til damer

 
[94]
Pris
71 kr. - 749 kr.
71749
1 / 2
Side:af 2

Fuld tildækning og bevægelighed med træningsshorts til damer fra adidas

Tilfør din træning gode og sublime fornemmelser, når du trækker i strækbare træningsshorts til damer designet med indvendige tights. Det ekstra stykke stof og lag forhindrer dig at vise mere, end du har lyst til, mens du finder vej i hastigt tempo på din daglige løberute eller kaster dig over et par dybe og givende lunges i fitnesscentrets lokale. Træningsshorts til kvinder med to-i-en-konstruktion skaber symmetri mellem dig og dine bevægelser, så du uden besvær kan give dig i lag med selv de mest intense udfoldelser og nyde shorts, der fremmer frem for begrænser.

Bring bæredygtighed og komfort til dine aktiviteter iført træningsshorts til kvinder

Komforten i fokus med bløde og fleksible materialer som elastan og genanvendt polyester, der ligeledes bringer et bæredygtigt fokus til tøjproduktion. Via genbrugstilgangen nedsætter vi forbruget af ressourcer og mindsker udledningen af emissioner. Det så du kan trække i et par træningsshorts til damer og tage den gode samvittighed med dig over alt på din vej. Også når du vælger trendy damegymnastikshorts af bomuld. adidas samarbejder med Better Cotton for at bakke op om en global ansvarlig bomuldsproduktion. 360-graders reflektering følger dig i hver en bevægelse. De smarte reflekser øger din synlighed, så du kan træne i det fri efter mørkets frembrud.

Større selvtillid med temperaturregulerende og trendy damegymnastikshorts

Tag kontrol over din krops temperatur med innovative detaljer som åndbar HEAT.RDY, der køler, når du er fuld færd med at slå firspring. Gener fra sved afværges med AEROREADY, som aktivt går ind og absorberer fugt i takt med, at du øger tempoet. Med et par træningsshorts til damer tilsat 3-Stripes og et sporty, råt design er der intet, der kan vippe dig og din selvtillid af pinden.