alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Cykeljakker til damer

 
[8]
Kvinder Cykling Sort The Marimekko COLD.RDY Graphic Trackstand Cycling jakkeKvinder Cykling Sort The Marimekko COLD.RDY Graphic Trackstand Cycling jakke

The Marimekko COLD.RDY Graphic Trackstand Cycling jakke

Kvinder Cykling

Kvinder Cykling Pink The COLD.RDY Trackstand Cycling jakkeKvinder Cykling Pink The COLD.RDY Trackstand Cycling jakke

The COLD.RDY Trackstand Cycling jakke

Kvinder Cykling

Trods regnvejret på træningsturen i vandtætte cykeljakker til damer

Træningsture kan ofte være lange og kræver derfor, at du er forberedt på lidt af hvert. Ikke nok med at du kan punktere, du kan også komme ud for dårligt vejr, på trods af at vejrudsigten måske har lovet fremragende cykelvejr. I årets koldere måneder gør du dig selv en tjeneste, hvis du tager en adidas vandtæt cykeljakke til kvinder med på træningsturen - så er du i hvert fald forberedt på regnvejr. Jakken er fremstillet i et åndbart materiale, hvilket betyder at du holdes tør på indersiden af jakken, selv om du sveder. Jakken indkapsler din kropsvarme og holder dig varm, når det er koldt og regner. Du vil derfor føle dig tør og tilpas uanset vejrforholdene.

Plads til værdigenstande i cykeljakker til kvinder

En smartphone er rar at have med på træningsturen, så du kan ringe efter hjælp, hvis din cykel skulle svigte, eller hvis du gernevil tage nogle billeder af det flotte landskab. Du behøver ikke lade din smartphone eller andre værdigenstande blive hjemme af frygt for, at de bliver våde, hvis det mod forventning skulle blive regnvejr.  Gem dine værdigenstande i lommen i den vandtætte cykeljakke til damer. Lommen er udstyret med en stormflap, så den kan beskytte indholdet mod regnvand. Du risikerer derfor ikke at dine ting bliver våde og ødelagte, hvis du skulle være så uheldig at ramme det helt store skybrud. En lynlås sikrer dine ting mod at falde ud af lommen, så du kan koncentrere dig og fokusere på din træning.

Perfekt pasform til den atletiske krop

De vandtætte cykeljakker til kvinder er syet perfekt til den atletiske krop. De er tætsiddende, men giver samtidig en komfortabel bevægelsesfrihed. Et længere rygstykke med en robust elastik er med til at holde jakken på plads.