alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af fodboldtrøjer

 
[247]
Pris
67 kr. - 750 kr.
67750
1 / 6
Side:af 6

adidas’ udsalg af fodboldtrøjer – rendyrket dedikation

Du lever og ånder for fodbold. Det er ikke bare 90 minutter på banen eller tribunen. Det er en livsstil. Fodbold er en forlængelse af, hvem du er. Du er dedikeret til sporten, præcist ligesom adidas. I årtier har vi studeret fodboldspillere verden over, så vi nu kan præsentere dig for et kæmpe udsalg af fodboldtrøjer til hele familien. Fra familiens kommende fodboldstjerner til de mangeårige fans. Her kan I alle sammen finde spillertrøjer til hverdag og træning, der omfavner jeres 3-Stripes-livsstil og boldentusiasme. Børn har brug for trøjer, der bevæger sig med deres kroppe. Hos adidas designer vi trøjer, der aldrig begrænser børnenes bevægelsesglæde. De sikrer optimeret bevægelighed. Smarte mesh-paneler øger deres rækkevidde og hjælper til en behagelig kropstemperatur under hele kampen.

Stil møder funktion i adidas’ outlet af fodboldtrøjer

Fodbold har mange facetter. Det er en holdsport både på og underfor banen. Det er derfor, at vores outlet af fodboldtrøjer er så stort. Om du er hardcore fan med sæsonkort, støtter hjemme fra sofaen eller selv dribler bolden i mål med hæsblæsende fart. Alle spiller en vigtig rolle i sejren. Vores ultra lette materialer sørger for, at intet holder dig nede. Vores innovative AEROREADY-teknologi leder sveden væk fra kroppen og øger komforten, selv når de 90 minutter er forbi. Vores trøjer er praktiske og slidstærke. Fra top til tå giver adidas’ 3-Stripes dit look en sporty kant. Kombiner dette med dit hjemmeholds prangende logo, og du har en fodboldtrøje til hverdag og kamp. Vores udsalg af fodboldtrøjer har teknisk mesh-ventilation, der betyder øget åndbarhed. De alsidige designs matcher enhver fodboldstil, og de fleksible materialer bevæger sig ubesværet med din krop. Til dig, som har øjet på målet, skal din trøje ikke være en distrahering. Nu kan du fokusere på dine drømme, så klarer adidas resten.