alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fodboldjakker

 
[137]
1 / 3
Side:af 3

Glem vind og vejr, og hold i stedet fokus på bolden i en fodboldjakke fra adidas

Hos adidas findes et stort udvalg af fodboldjakker, så du kan blive klar til træning, også selv om vejret ikke altid er det bedste. Der er en række udgaver i den klassiske slags med 3-Stripes og også modeller, hvor du samtidig kan være klædt i din favoritklubs farver og med logo foran. Du kan altså træne hele året rundt i en af de fodboldjakker, som de store stjerner rundt om i Europa også bærer, når de går på grønsværen for at gøre sig kampklar. De fleste af vores fodboldjakker er fremstillet af genanvendt polyester for at mindske forbruget af plastic. Så udover at gøre noget godt for dig selv ved at kunne træne i al slags vejr, gør du samtidig også noget godt for miljøet.

Med en fodboldregnjakke er du klædt godt på til træning i al slags vejr

Det er ikke altid lige fedt at træne, hvis regnen bare vælter ned fra himlen, men med en fodboldregnjakke fra adidas er vejret ikke længere en udfordring. Her bliver du nemlig klædt på til at kunne træne, udvikle dig og give den fuld gas på grønsværen, uanset hvor skidt vejret er. Du skal ikke bekymre dig om hverken at blive gennemblødt af regn, ikke at kunne holde varmen, eller omvendt at blive for varm grundet for meget tøj på. Med en fodboldregnjakke holdes regnen ude, og med let polstring på ærmer, hætte og kropsstykket kan du stadig holde dig varm, mens du knokler rundt på banen for at score. Det kan også være, at du er helt ude i, at det er en vendbar dunjakke, du har brug for, og så kan disse også findes. Du vil selvfølgelig stadig være mobil og klar til træning, selv om termometret viser grader på den forkerte side af 0.