alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af tøj til børn

 
[567]
1 / 12
Side:af 12

Fra land til hav med adidas’ udsalg af tøj til børn

Højlydt jubel, når dit barn scorer kampens afgørende mål. Et vaskeægte supportersæt på tilbud bringer de professionelle hold til dit barns træning. Looket matcher fodboldheltenes, så ingen kan tage fejl af, at er er en stjerne gemt i dit barn. En lidt løsere pasform giver fri bevægelse. De knæhøje driblinger har aldrig været nemmere med disse deals og rabatter. Svedtransporterende stof tager fra, når tempoet skrues op. Det samme gør AEROREADY™-teknologien med sine åndbare og fugtabsorberende egenskaber. Fra fodboldbanen til svømmebassinet. En blød badedragt eller strækbar badebuks er lig med komfort i vandet. V-ryg og elastiske taljer holder alt på plads. Dit barn kan nu perfektionere sine svømmetag uden distraktioner med klorresistent Infinitex-stof, som bevarer det skarpe look og de flotte farver efter hundredevis af baner. Bølgen blå tilsat lidt grønt. Primegreen er højtydende genanvendte materialer. Sig farvel til brug af ny polyester i produktionen og goddag til et par bæredygtige tiltag i dette udsalg af tøj til børn.

Outlet af tøj til børn - klassikere i små størrelser

Ikoniske modeller kan bare noget. Især når de tager form af små størrelser og kan købes på tilbud. adidas’ outlet til børn værner om klassikerne, såsom 3-Stripes-joggingsættet, der leder tankerne hen på de hyldede 90’er og tiden, hvor alle i skolegården havde striber langs siden af buksebenet. Klassikeren har ganske vist fået nye ben at gå på. Den bløde bomuld hentes nu fra Better Cotton-initiativet, som stiller skarpt på den globale bomuldsdyrkning og bønders vilkår. Til tider er det i orden at lære en klassiker nye tricks. Den ansvarlige bomuld er et af adidas’ bidrag til en større bæredygtighed. Selvom initiativet er nyt, er klassikerens udtryk fortsat det samme i dette udsalg af tøj til børn. Arkivmodellerne lever. Det tidløse design og strømlinede udtryk er endnu en gang klar til at indtage skolegården.