alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Bokseudstyr

 
[40]

Klar til træning og kamp med funktionelt og trendy bokseudstyr

Intensiv træning, der får pulsen op og sveden til at løbe. Din udholdenhed og styrke vokser i takt med de velkoordinerede stød, der rammer hårdt mod boksepuden. Det er her, at du føler dig i live. Uanset om du træner til kamp eller for den gode motions skyld, støtter vi op om din sport med en stribe funktionelt og trendy bokseudstyr. Find vej til ugens træning med de store rummelige sportstasker, der levner plads til alt træningstøjet og mere til. Vær god ved dig selv og undgå dehydrering under intense udfoldelser med en BPA-fri vandflaske, der bevarer dine drikkevarers temperatur. Forkæl dine fødder med bløde fornemmelser, når du pakker dem ind i sublimt bokseudstyr i form af støddæmpende strømper med svangstøtte. Du får ultimativ støtte og komfort dagen igennem, så du kan yde dit maksimale, når det gælder i bokseringen.

Multifunktionelt bokse udstyr bringer dig fra ringen til hverdagen

Alsidigt bokseudstyr i trendsættende designs fragter dig fra boksetræningen til hverdagen. Organiser dig på let vis i en 3-Stripes rygsæk med indvendige rum, eller sving en sportstaske med behagelige, polstrede remme og beklædt bund over skulderen for dernæst at finde vej til byens gader eller weekendens udflugter. Stik i et par bløde strømper med sublim pasform forårsaget af glatte tåsøm og indstrikket svangstøtte. Lad AEROREADY tage sig af fugten med sine unikke absorberende evner. Sure tæer er fortid, og det gælder uanset, om det er arbejde, træning eller lange gåture, der fylder programmet. adidas bokseudstyr i strømlinede designs og bevidste farvevalg kender ingen grænser for anvendelse. Invester i udstyr, der følger dig trofast uanset, hvor dine veje fører dig hen. Et liv fuld af givende boksetræning og varierende indhold kræver multifunktionelt udstyr, der ikke viger for hverdagens udfordringer og indhold.