alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Boksetøj

 
[11]

Slidstærkt og kraftfuldt boksetøj uden distraheringer

Hos adidas har vi en lang historie inden for design og produktion af performance-dygtigt sportstøj til atleter. I 1971 gjorde Joe Frazier og Muhammad Ali historie, da de begge under "Fight of the Century" var iklædt vores nu ikoniske adidas-boksehandsker. Siden da er vores boksetøj blevet båret af både professionelle atleter og motionsboksere verden over. Vi forbliver en hjørnesten i boksningens adrenalinfyldte og krævende verden. Når du går på opdagelse i vores brede udvalg af boksetøj, vil du bevæge dig igennem levende bokse-historie.

Vi hjælper din performance med at blive et knockout

Når du bevæger dig ind i ringen, om det er til træning eller kamp, så skal dit tøj hjælpe med at samle al din koncentration i ringen. Med adidas’ boksetøj kan du arbejde på din kraft, hurtighed, teknik og fokus helt uden distraheringer. Hold dig let på tå i vores hurtigttørende og slidstærke shorts. Designet giver dig en løs pasform samt fleksible materialer, så du får fuld bevægelsesfrihed. Hvis du træner uden for, kan vores shorts nemt tages uden på et par kompressionsleggings, så du får total komfort og varme.

Boksetøj, der holder til selv den hårdeste træning

Boksning er en hårdtslående sport. Derfor er det vigtigt, at dit tøj kan holde til alle ringens udfordringer. Med adidas’ tøj til boksning kan du bevæge dig frit og uden distrageringer. Kombinér fleksibiliteten fra vores shorts med adidas komfortable T-shirts, trøjer og tank-toppe. Svedabsorberende materialer som AEROREADY leder fugten væk fra kroppen, så du forbliver komfortabel under hele kampen. Tank-toppe i Parley-materialet giver dig ikke bare et af vores mest slidstærke materialer, men også et af de mest bæredygtige. Hvis du vil gøre noget godt for både din sport og miljøet, kan du vælge boksetøj med Parley Ocean Plastic™-detaljer, det er lavet af genanvendt plastikaffald opsamlet ved verdenshavene.